ANNONSSAMARBETE MED SKINCEUTICALS

Så får du strålande sommarhud med rätt ingredienser

21 jun, 2023 
AvSofia Carlberg
Har du torr, röd och ojämn hud? Kanske envisa pigmentfläckar? Eller saknar du den där återfuktade glowiga huden? Oönskade hudtillstånd kan vara nog så irriterande. Här är fem produkter från SkinCeuticals som ger din hud återfuktning och glow.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Advertisement

Med nästan 40 års erfarenhet av forskning och utveckling av teknologier som arbetar med hudens snabba åldrande och hudcancer, etablerade sig Dr. Pinnells SkinCeuticals som en ledare inom vetenskapligt validerad hudvård.

SkinCeuticals avancerade hudvård är uppbackad av vetenskap och grundades efter år av banbrytande forskning. Produkterna optimerar hudens välmående och bidrar till innovationen inom hudvård i dag och framåt.

En irriterad och torr hud är det sista man vill ha under sommaren. I stället drömmer vi om en hud som strålar, känns fast och återfuktad. Om produkter som hjälper huden att hålla sig återfuktad, fast och reducerar hudirritationer såsom finnar, mörka fläckar och blemmor.

Vi har testat fem produkter från Skinceuticals som är perfekta för dig som vill ge din hud de rätta förutsättningarna.

H.A. Intensifier – ger fyllighet och fasthet

Skinceuticals

Här har du ett intensivt, fylligt och återfuktande serum som ger huden spänst och ökad lyster. Hyaluronsyra är en kraftfull naturlig fuktbindare som hjälper din hud att hålla sig återfuktad. Torrhetslinjer och rynkor slätas ut och syns inte lika mycket. Räkna med en hud som känns både fylligare och fastare. Dessutom kan den användas i kombination med fillers.

Tack vare den avancerade produktformuleringen tillför H.A. Intensifier hyaluronsyra samtidigt som den bidrar till att binda fukt i hudens yttersta lager. Perfekt för att du ska få det där sommerglowet!

Shoppa här!

Hydrating B5 – gör huden mjuk och smidig

Skinceuticals

Hydrating B5 är ett fuktgivande serum berikat med B5-vitamin och hyaluronsyra. Ger huden näring och fukt och gör huden mjuk och smidig. Använd tillsammans med ansiktskräm eller för sig själv som fuktvård. Din hud kommer binda fukten tack vare den naturliga fuktbevarande ingrediensen hyaluronsyra. Huden kommer kännas mjuk och smidig. Passar alla hudtyper och är bra efter behandlingar med micro needling.

Shoppa här!

Retexturing Activator® – för en lenare och mjukare yta

Skinceuticals

Det här serumet som passar även den känsliga huden, är naturligt exfolierande och ger din hud ett jämnare utseende med mer lyster. Serumet är oljefritt och minimerar fina linjer och löser upp tilltäpptheter hos en oren hud. Hyaluronsyra återfuktar och hjälper tillsammans med exfolieringen till att ta hand om hudens förnyelseprocess och gör sin hud mjukare och smidigare.

Hudens naturliga nedbrytning stimuleras för att skapa en märkbart slätare, mjukare känsla ytstruktur.

Shoppa här!

Phyto Corrective – lätt och fuktgivande vård för irriterad eller känslig hud

Skinceuticals

För dig med extra känslig problemhud passar detta serum som innehåller stärkande egenskaper som lugnar en irriterad hud. Serumet innehåller växtextrakt från gurka och timjan vilket främjar en klar och frisk hudton. Det är en lätt och fuktgivande vård för oren hud, hjälper huden efter en estetisk behandling och minskar rodnad.

Shoppa här!

Phyto Corrective Essence Mist – lugnar och återfuktar huden

Mist

En sammansättning av extrakt från boldusblad, gurka, timjan, olivblad och rosmarin lugnar huden medan blandningen av hyaluronsyra och glycerin hjälper till att dra till sig och behålla fukt. Det bästa är att du enkelt kan använda misten under dagen, över din makeup när du känner att du behöver extra fukt. Produkten lugnar och återfuktar en känslig hud. Den hjälper också till att minska rodnad som kan uppkomma efter skönhetsbehandlingar och ingrepp.

Shoppa här!

Du hittar Skinceuticals på Skincity

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥