ANNONSSAMARBETE MED AMAZON.SE

Smarta lifehacks – 12 prylar du inte visste att du behöver

10 okt, 2023 
Är du ständigt på jakt efter knep som kan göra din vardag lite enklare? Här delar vi på ELLE våra bästa lifehack-prylar vi inte kan leva utan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

I en värld där tid och energi är värdefulla resurser, letar många av oss efter sätt att förenkla vardagen på – så kallade lifehacks. Du har säkert sett dem överallt på internet där de har blivit en global trend av uppenbara anledningar.

Lifehacks ger oss inte bara smarta lösningar på vardagliga problem, utan sparar oss även tid och pengar. Oavsett om du vill effektivisera din beautyrutin, organisera ditt hem eller förenkla din matlagning finns det ett lifehack som kan hjälpa dig!

Amazon.se är kända för sitt enorma produktutbud med allt från skönhet, elektronik, organisering – och inte minst deras virala lifehack-prylar. Och vi på ELLE har valt ut de bästa lifehack-produkterna du kan hitta Amazon.se just nu!

amazon.se amazon prime deal days

Bli medlem Amazon Prime-medlem för att få tillgång till exklusiva erbjudanden, rabatter och reaevents. Du får även snabb och gratis 1–2 dagars leverans på miljontals kvalificerade produkter, inklusive helgleverans till Stockholm, Göteborg och Malmö. Och du kan till och med välja att få din beställning direkt hem till dörren utan extra kostnad!

Prime-medlememskapet är gratis de första 30 dagarna och kostar sedan 59 kronor i månaden och kan avslutas när som helst. Har du redan Amazon Prime Video? Då är du faktiskt redan Prime-medlem och kan ta del av alla fantastiska förmåner och erbjudanden! Bra va?

Läs mer och bli Prime-medlem här!

VÅRA BÄSTA LIFEHACKS – 12 SMARTA PRYLAR

1. Varmluftsborste

Fixa en snygg salongs-blow out hemma, både snabbt och enkelt. Slipp krånglet med rundborste och hårfön, här har du båda i ett och samma verktyg. Den är så smidig att använda, och ger ett supersnyggt resultat!

amazon.se amazon prime deal days roterande varmluftsborste

Köp den här!

2. Mathackare

Är hacka grönsaker det tråkigaste du vet, och något du helst vill slippa? Då har vi ett otroligt life hack till dig! Den här mathackaren hackar alla sorts grönsaker och nötter – utan att du behöver röra en kniv eller skärbräda. Köp den och tacka oss senare!

amazon.se amazon prime deal days mathackare grönsakshackare

Köp den här!

3. Flaskförslutare

Säg hej då till avslagen dryck! Här är en praktisk flaskförslutare i rostfritt stål som enkelt går att öppna med bara ett knapptryck. Perfekt för flaskor som saknar skruvkork och inte går att försluta igen.

amazon.se amazon prime deal days flaskförslutare

Köp den här!

4. Värmelösa hårrullar

Att locka håret med locktång tar både lång tid och sliter oerhört mycket på håret. Med dessa hårrullar får du snabbt och enkelt perfekta lockar. Och det bästa av allt – du slipper onödigt värmeslitage. Rulla upp håret i rullarna medan det fortfarande är blött och föna det sedan torrt eller låt lufttorka.

amazon.se amazon prime deal days värmelösa hårrullar

Köp dem här!

5. Sminkförvaringslådor

Ligger ditt smink huller om buller i sminkväskan? Testa i stället att organisera dina produkter så kommer du direkt märka att din sminkrutin går betydligt smidigare! Här är supersmarta förvaringslådor i transparent plast som gör att du snabbt hittar det du söker.

amazon.se amazon prime deal days förvaringslådor

Köp den lilla här!

Köp den stora här!

6. Roterbar bricka

Den här roterbara brickan är toppen att exempelvis ha i skafferiet eller kylskåpet och perfekt att ställa burkar på. Genom att snurra på brickan hittar du snabbt och enkelt det du letar efter utan att du behöver flytta på någonting. Så smart!

amazon.se amazon prime deal days roterbar bricka

Köp den här!

7. Smoothie blender

Den här smoothie blendern är en riktig vardagshjälte som är perfekt att använda när du snabbt behöver ha något i magen. Blanda dina favoritingredienser direkt i den smarta take away-flaskan så är den klar att ta med på bara några sekunder.

amazon.se amazon prime deal days smoothe blender

Köp den här!

8. Förvaringsburkar

Behöver du hjälp med att organisera ditt skafferi eller kylskåp? Dessa burkar med en smart och stapelbar design är toppen att förvara alla sorters livsmedel i. Tack vare de tätade locken är de lufttäta och förhindrar fukt i maten och säkerställer därför längre hållbarhet.

amazon.se amazon prime deal days förvaringsburkar

Köp dem här!

9. Airfryer

Om du inte har investerat i en airfryer än är det hög tid att göra det! I Philips Airfryer kan du fritera, baka, rosta, grilla och värma maten både snabbt och enkelt. Dessutom är det ett mer hälsosamt sätt att laga mat då det inte behövs lika mycket fett för att tillaga maten.

amazon.se amazon prime deal days airfryer

Köp den här!

10. Värmeplåster

Har du mensvärk? Ont i nacken, axlarna eller ryggen? Dessa självhäftande värmekuddar är perfekta att applicera där du har ont eller är stel. De har upp till 12 timmars ihållande och djupgående värme med en genomsnittlig temperatur på 55 grader. Så fort du öppnar förpackningen värms kudden automatiskt upp efter bara några minuter.

amazon.se amazon prime deal days värmeplåster

Köp dem här!

11. Termosmugg

Skippa take away-kaffet och ta med ditt eget hemifrån i stället! Genom att införskaffa en kaffetermos sparar du pengar och även tid – då den är perfekt när du är på språng. Den är läckagesäker och öppnas enkelt med bara en knapptryckning. Dessutom håller den drycken varm i upp till fyra timmar.

amazon.se amazon prime deal days termosmugg

Köp den här!

12. Robotdammsugare

Trött på att dammsuga? Unna dig en robotdammsugare som sköter städningen åt dig. I stället kan lägga tiden på något du tycker är roligare, till exempel ligga på soffan och titta på din favoritserie. Det kallar vi ett riktigt lifehack!

amazon.se amazon prime deal days robotdammsugare

Köp den här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥