ANNONSSAMARBETE MED LÓRÉAL PARIS

Makeup möter hudvård – 4 sminkprodukter för naturligt glow

04 sep, 2023 
AvElinor Hedgren
Makeup möter hudvård och skapar det bästa av två världar – här är den perfekta sminkrutinen för ett naturligt resultat som samtidigt vårdar och återfuktar din hud.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Advertisement

Fukt, vård och lätt täckning är allt vi önskar oss i säsongens sminkprodukter. Vi har fortfarande inte fått nog av den fräscha och naturliga no makeup makeup-looken, och efter en lång och solig sommar är det viktigt att tillföra huden extra fukt och kärlek. Inte bara genom hudvården – utan även i sminket vi använder.

Här är den perfekta sminkrutinen som ger ett lätt täckande och naturligt resultat, samtidigt som den förser huden med vård, fukt och lyster hela dagen.

4 SMINKPRODUKTER FÖR EN PERFEKT NUDE LOOK

L’Oréal Paris Prime Lab Advanced Derm Primer – 24H Pore minimizer

L’Oréal Paris Prime Lab Advanced Derm

Som allra första steg i din sminkrutin är det bra att använda en primer för att få bästa möjliga resultat. Den gör att sminket lägger sig både bättre på huden och håller betydligt längre.

L’Oréal Paris Prime Lab Advanced Derm är den perfekta primern som förbereder huden för efterföljande sminkrutin. Den slätar ut och minimerar porer, gör huden silkeslen och ser till att sminket sitter på plats hela dagen lång. Dessutom innehåller den 1% AHA, LHA och BHA – effektiva ingredienser som bland annat förbättrar hudens struktur.

Primern är dermatologisk testad och passar bra för känslig hud. Applicera en liten mängd på torr och rengjord hud och massera noggrant in i ansiktet. Följ sedan upp med din favoritfoundation.

Köp primern här!

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum erbjuder det bästa av två världar. En lätt täckande foundation och ett vårdande serum i en och samma flaska. Produkten har en ny uppdaterad formula med Micro Hyaluronic Acid och Quenching Glycerin, återfuktande ingredienser som gör huden plumpad och förser den med fukt upp till 24 timmar.

Foundationen finns i åtta olika nyanser som funkar toppen att blanda med varandra, och är därför superenkel att anpassa till alla olika hudtoner. Formulan är lätt och rinnig, precis som ett serum, och smälter sömlöst in i huden utan att den täpper igen porer eller känns kladdig. Den täcker effektivt blemmor utan att dölja den riktiga huden och resultatet blir en naturlig finish med massa lyster.

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum

Skaka flaskan ordentligt innan användning och applicera sedan några droppar direkt på ditt ansikte. Använd fingertopparna till att massera ut produkten i ansiktet. Börja inifrån och jobba dig utåt med lätta och cirkulära rörelser.

Produkten har vegansk formula*, är oparfymerad och dermatologisk testad – perfekt för alla olika hudtyper, även känsliga.

Köp foundationen här!

LÓréal Paris True Match Concealer

LÓréal Paris True Match Concealer

Som nästa steg i sminkrutinen kan du använda en concealer på de ställen i ansiktet som har behov av extra täckning.

LÓréal Paris True Match Concealer är en lätt, flytande concealer med en naturlig täckning som effektivt matchar och jämnar ut din hudton. Den är färgkorrigerande, uppljusande och döljer blemmor, finnar, stora porer och brustna blodkärl.

Även concealern går att anpassa till alla olika hudtoner då den finns i åtta olika nyanser som enkelt går att blanda med varandra. Den innehåller ingen parfym och passar perfekt till en känslig hud.

Köp concealern här!

LÓréal Paris True Match Powder

LÓréal Paris True Match Powder

Avsluta din sminkbas med ett puder för att fixera din foundation och concealer.

LÓréal Paris True Match Powder är ett mineralpuder berikat med hyaluronsyra som återfuktar, jämnar ut och förser huden med lyster. Pudret är lätt täckande och enkelt att anpassa efter din hudfärg och hudstruktur. Tack vare sina återfuktande egenskaper blir pudret inte kakigt utan smälter sömlöst in i huden och ger en silkeslen och naturlig finish.

Applicera pudret med en makeupsvamp eller borste i mitten av ansiktet och sudda utåt med cirkulära rörelser. Dra även ner produkten på halsen.

Pudret är oparfymerat, veganskt* och består av 98 % ingredienser av naturligt ursprung.

*Inga ingredienser som kommer från djur.

Köp pudret här!

Makeup möter hudvård – 4 sminkprodukter för naturligt glowBrand logo
Makeup möter hudvård – 4 sminkprodukter för naturligt glow

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥