ANNONSSAMARBETE MED CAROLINA HERRERA

Janni Delér: "Det här är min perfekta vardagsdoft"

10 jul, 2023 
AvElinor Hedgren
En bra vardagsdoft är det bästa komplementet till dina looks och ett måste i din doftgarderob – och nu i sommar ska du satsa på en lätt och fräsch doft som du kan bära från morgon till kväll. Janni Delér delar med sig av sitt absolut bästa dofttips som passar perfekt till sommarens alla tillfällen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Stilikonen och influencern Janni Delér älskar att leka med sitt doftuttryck och bär gärna olika dofter för olika tillfällen. På kvällar och vid mer speciella tillfällen föredrar hon sensuella och mörka dofter då de tillför mystik till hennes looks – medan hon under dagarna helst bär lätta och fräscha dofter, gärna med inslag av lite sötma.

Men även om det är roligt med variation så är en bra vardagsdoft den absolut viktigaste komponenten i din doftgarderob. Ett tips är att satsa på en frisk och inte allt för intensiv doft då den ska funka lika bra till kontoret, tjejmiddagen, dejten eller gymmet.

Den ikoniska modedesignern Carolina Herrera är tillbaka med ännu ett tillskott i sin populära doftserie Good Girl. Good Girl Blush är en feminin doft som har lätta, blommiga noter med ett oemotståndligt och sött djup som stannar kvar på huden hela dagen – den perfekta doften att bära från morgon till kväll, enligt Janni.

janni delér carolina herrera good girl blush

4 SNABBA FRÅGOR TILL JANNI DELÈR

Vilken är din favoritblomma?

Pioner. Jag kan titta på dem hur länge som helst för att de är så vackra. Jag hade dem också som huvudblomma på mitt bröllop och i min brudbukett.

När känner du dig som mest feminin?

Efter en dusch, med alla mina krämer och en outfit som jag känner mig riktigt bekväm i. Och så förstås när jag har kvalitetstid med mina barn.

Är du noga med att bära rätt doft vid rätt tillfälle?

Ja, det är jag. För mig är det viktigt att bära rätt doft, så jag bär olika dofter för olika tillfällen. Man känner sig helt enkelt annorlunda "klädd" beroende på vilken doft man bär och det säger en hel del om ens personlighet. Det är därför jag tycker att det är kul att leka med mitt doftuttryck.

Hur skulle du beskriva Carolina Herrera Good Girl Blush?

Jag tycker att det är den perfekta doften för vardagsbruk. Den kryddiga vaniljbasen i kombination med blommiga noter gör den romantisk, lekfull och självsäker. Jag brukar ha svårt att hitta en doft jag vill bära varje dag, men den här är verkligen min perfekta vardagsdoft. Den är en härlig blandning av elegans och lätthet som passar riktigt bra till min vardag. Jag känner mig både glad och självsäker när jag bär den!

janni delér carolina herrera good girl blush

DEN PERFEKTA VARDAGSDOFTEN

Carolina Herrera Good Girl Blush är en fräsch och blommig explosion av förföriska doftnoter i pastellrosa stil. Basen består av lyxigt extrakt av vanilj som tillsammans med romantiska pioner och exotisk vit ylang-ylang skapar en doft som är sensuell, pudrig och explosiv. En sak är säker, komplimangerna kommer hagla över dig när du bär den!

Läs mer och köp Carolina Herrera Good Girl Blush här!

carolina herrera good girl blush

Carolina Herrera – En feminin nyklassiker

Historien om den ikoniska modedesignern Carolina Herrera börjar långt tillbaka i 1950-talets Venezuela, där hon började designa klänningar redan i tonåren. Med sitt öga för eleganta snitt och färgkombinationer stack hennes designer ut från start. Så mycket att den berömda Vogue-redaktören Diana Vreeland bjöd in henne att visa upp sin första kollektion på New Yorks exklusiva Metropolitan Club - vilket blev en enorm succé.

I dag är Carolina Herrera en av världens mest framgångsrika designers. Inspirerad av dåtiden och kvinnors skönhet skapar hon design som både är klassisk och elegant, men samtidigt utmanande och innovativ. Elegans, skönhet och femininitet är tre nyckelelement i hennes kollektioner. Enligt Carolina Herrera är mode ett fritt, kreativt och unikt uttryck, något som både inspirerar oss och speglar den värld vi lever i.

År 1988 lanserade Carolina Herrera sin första doft – i vad som senare kom att bli en omfattande och populär samling av fräscha och sensuella parfymer. År 2016 lanserades Good Girl-serien, och med sin ikoniska stilettklack har den blommiga doften blivit en ny klassiker och en av de fem mest sålda dofterna i världen. Det senaste tillskottet i Good girl-familjen är Good Girl Blush, som med sin feminina och lekfulla karaktär är den perfekta vardagsdoften.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥