ANNONSSAMARBETE MED PACO RABANNE

Emili Sindlev: ”Den här doften får mig att känna mig feminin och stark på samma gång”

31 aug, 2023 
emili sindlev paco rabanne fame parfum
Emili Sindlev är huvudpersonen i sitt eget liv, och hon vill att hennes doft ska återspegla det. Därför gillar hon djärva och feminina parfymer som doftar gott. Den som är högljudd och vågar ta plats – precis som hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Stylisten och digitala kreatören Emili Sindlev känner sig mest feminin när hon är bekväm i sin egen kropp. När hennes doft matchar hennes humör och outfit, när hon känner sig klädd för dagen, redo att sticka ut och ta sin plats. När hon verkligen behöver ta fram sin inre styrka och visa sin femininitet finns det en speciell doft som hon drar fram ur garderoben: den nya doften från Rabanne, FAME Eau de Parfum.

– Rabanne FAME Parfum är en kryddig men ändå fräsch doft som är både feminin och intensiv. Det älskar jag, säger Emili Sindlev.

Doften är både mystisk och aromatisk, och Emili Sindlev bär den särskilt på de kvällar då hon går all in på glamour. I den här artikeln kan du läsa mer om vilka dofter Emili Sindlev möter under sin dag, när hon känner sig feminin och vad hon verkligen uppskattar med FAME Parfum, som hon är ambassadör för.

emili sindlev paco rabanne fame parfum
Emili Sindlev bär en Rabanne-kreation som kombinerar lekfull stil med djärvhet och klassisk elegans. Hennes look kompletteras med doften FAME Parfum, en speciell detalj som inte bara ska synas utan också doftas.

EMILI SINDLEV OM DOFT

När känner du dig som mest feminin?

Jag känner mig som mest feminin när jag är bekväm i min egen kropp. Jag känner mig stark och feminin när jag ger mig själv utrymme och när jag känner att min look matchar hur jag känner mig inuti.

Tänker du också på att matcha din doft med din outfit?

Ja, definitivt. Jag vill att min doft ska matcha mitt humör, min energi och framför allt min look. För mig hänger allt ihop.

Vilka är dina favoritdofter?

Det finns många dofter som jag älskar. Jag älskar den söta kokosdoften av mitt matcha-te på morgonen, den distinkta doften av frisk luft som kommer fram under regniga dagar, och den första doften av parfym på min hud på morgonen efter en dusch. Jag älskar särskilt att bära Rabannes FAME Parfum de dagar – och kvällar – när jag gör något speciellt och går all in på glamour.

Varför bär du Rabannes FAME Parfum?

Rabannes FAME Parfum är en kryddig men ändå frisk doft som är både feminin och högljudd. Jag älskar det. Jag är huvudpersonen i mitt liv, och det är därför jag försöker vara modig. Att stå upp och ta plats i centrum. Det är precis vad Rabannes nya doft handlar om: att äga sin femininitet och inte vara rädd för att ta plats. Doften får mig att känna mig stark och feminin på samma gång, vilket är i harmoni med det sätt jag försöker leva mitt liv på.

emili sindlev paco rabanne fame parfum

RABANNE FAME PARFUM

FAME Parfum är inspirerad av den lekfulla parisiska mentaliteten och budskapet att njuta av livets oförutsägbarhet. Parfymen har en förföriskt intensiv karaktär, och med sin kombination av friskhet och mörk mystik är den den perfekta kvällsdoften – perfekt för äventyr sent på kvällen.

Doften öppnar med mystiska noter av kryddig rökelse, som sätter scenen för en sensuell och intensiv doft som avslöjar sitt blommiga hjärta av jasmin. I basen blandas mörk mysk med fruktiga päronnoter och mjuka noter av aromatisk ambrette. FAME Parfum är en ännu mer intensiv och lockande version av originaldoften FAME.

paco rabanne fame parfum
Flaskan är inspirerad av Rabannes ikoniska modeskapelser och den oförglömliga chainmail-klänningen. Parfymen är tillägnad kvinnor som äger natten, och som ett dyrbart, gnistrande smycke inkapslar den Rabannes parisiska signatur, och hyllar en ny feminin era.

Hitta din favoritdoft från FAME-serien här!

Emili Sindlev: ”Den här doften får mig att känna mig feminin och stark på samma gång”Brand logo
Emili Sindlev: ”Den här doften får mig att känna mig feminin och stark på samma gång”

FRÅN SOFISTIKERAD DESIGN TILL FÖRFÖRISK DOFT

De flesta förknippar Rabanne med glamorösa fester, en känsla av oemotståndlighet och en doft som tilltalar, överraskar och lockar. Paco Rabanne är modedesignern som tog modevärlden med storm på 1960-talet med sina innovativa och glamourösa metallklänningar. Sedan dess har kändisar stått i kö för att få bära Rabannes kreationer, som med sin lekfulla stil är både vågade och klassiska på samma gång.

I slutet av 1960-talet blev den väldoftande accessoaren en del av Rabannes modeuniversum i och med lanseringen av varumärkets allra första parfym, Calandre. Sedan dess har varumärket skapat flera ikoniska dofter, vilket gör doften FAME till en del av varumärkets historia som en naturlig accessoar till de ikoniska klädkreationerna.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥