ANNONSSAMARBETE

ELLE bjuder in till exklusiv trendspaning – köp en biljett till eventet här

10 okt, 2023 
Vi på ELLE bjuder in till ett inspirerande event i modets tecken! Nu har du chansen att knipa en plats och ta del av en fullspäckad kväll där vi delar med oss av trendspaningar, stylingtips, tävlingar, välsmakande mat och dryck och mycket mer!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Älskar du mode och vill hänga med i de allra senaste och hetaste trenderna? Då är ELLEs trendspaningsevent något du inte vill missa!

EN KVÄLL MED TRENDSPANING HOS ELLE

Välkommen på en kväll full av inspiration! Våra moderedaktörer Amie Chorr och Josefine Kanth tar tempen på modevärlden och berättar om de hetaste trenderna på catwalken just nu – och vilket mode vi kan förvänta oss framåt. Under kvällen kommer flera varumärken vara på plats, bland annat Edblad, som tillsammans med Thérèse Hellström bjuder på en exklusiv sneak peek av deras kommande smyckeskollektion och Stronger, som visar upp det senaste inom sportmode.

Du kommer inte bara kunna mingla runt med eventets sponsorer, utan du har även chans att kamma hem fina priser i våra utlottningar. För den som är törstig eller hungrig kommer det serveras bubbel och välsmakande tilltugg. Och det bästa av allt – du går hem med en härlig goodiebag!

Eventet äger rum onsdagen den 25 oktober klockan 18:00, på ELLEs kontor på Humlegårdsgatan 6 i Stockholm.

SÅ HÄR KÖPER DU EN BILJETT

Du som är eller blir ELLE Member har möjlighet att köpa en biljett. Priset är 295 SEK och det finns ett begränsat antal platser.

Köp din biljett här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥