ANNONSSAMARBETE MED PEUGEOT

5 otroliga platser att besöka i sommar med din leasade bil

15 jun, 2023 
AvSofia Carlberg
Det finns mycket att tänka på när man ska i väg på roadtrip – som packning, bilsnacks och trevliga stopp. Här är tipsen du behöver för sommarens bilresa och platserna som ligger redo att upptäckas.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Snart är det semestertider och kanske är sommarens planer uppstyrda sedan länge. Eller så sitter du just nu och funderar på vad du ska hitta på i sommar. Oavsett om du tänker dig en resa solo eller tillsammans med vänner och familj kan det vara bra att sondera terrängen. Om du landar för att det vore roligt med en roadtrip i vårt fina land varför inte göra det i en härlig ny bil?

Med en ny SUV kommer hela familjen resa bekvämt, enkelt, säkert och med stil. Och visst är det väl så att hela resan både blir roligare och bättre om man har en en helt ny följeslagare till bil!

Med en leasad bil får du njuta av härlig design och känsla, men slipper oroa dig för servicekostnader då det ingår i ditt avtal. Bilen kommer dessutom kännas som din så länge som du har den.

Peugeot

Bilföretaget Peugeot har just nu smidig privatleasing på sina populära och maxutrustade SUV:ar Peugeot 3008 och sjusitsiga Peugeot 5008. Två bilar som är perfekta till sommarens roadtrips.

– Det finns många fördelar med att välja vår privatleasing. För det första får du och resten av familjen en helt ny bil, och både Peugeot 3008 och Peugeot 5008 är stora bilar med gott om plats för både förare och passagerare, säger Philip Beermann, produktchef på Peugeot Sverige, och fortsätter:

– För det andra behöver du inte lämna tillbaka din bil när sommaren är över. Peugeots privatleasing är ett smidigt bilägande, där du behåller din bil under hela avtalstiden: 12 eller 36 månader. Så när det är dags för nya äventyr under hösten och vintern har du kvar din helt nya Peugeot och kan ge dig ut på nya utflykter.

Peugeot 3008 har länge varit en av Europas mest populära SUV:ar och har en självklar karaktär i designen. Den uppkopplade navigationen är bara några av fördelarna som underlättar och ger en fin känsla under körning. I den lite större och sportigare Peugeot 5008 får du plats med sju personer i bilen vilket gör den perfekt för den stora familjen eller kompisgänget. Att den dessutom har ett panormaglastak som gör hela kupén ljusare är definitivt ett plus!

– Vi erbjuder Peugeot 3008 för det fantastiska priset 3 499 kronor i månaden. För den som behöver vår mest rymliga SUV erbjuder vi sjusitsiga Peugeot 5008 för vad jag tycker är marknadens absolut bästa månadskostnad för en SUV i samma storlek, alltså 3 699 kronor i månaden, säger Philip Beermann.

5 otroliga platser att besöka

Det bästa när man ska på roadtrip med bil är att det är lätt att packa in allt man behöver i bagaget, att ha med sig allas favoritbilsnacks och sen bara köra. Sedan är det alltid bra att ha en ansvarig kartläsare som säger till när det finns mysiga stopp på vägen som man absolut inte får missa. Som dessa platser!

1. Sigtuna

Sigtuna
Sigtuna.Copyright (c) 2021 turkfotograf/Shutterstock. No use without permission.

En helt otroligt mysig stad – en av Sveriges äldsta! Här känner man historiens vingslag på de pittoreska små gatorna där det finns rum för både shopping och mysiga kaféer och restauranger. Nere vid vattnet kan du ta en glass och spana på båtar.

2. Kullabergs naturreservat

Kullabergs naturreservat
Kullabergs naturreservat.Copyright (c) 2021 Photosbypatrik/Shutterstock. No use without permission.

För dig som gillar natur- och djurliv är Kullabergs naturreservat i Skåne ett måste. Här möter du ett vilt och vackert naturlandskap med höga berg och vida vyer över Kattegatt och Öresund.

3. Hallands Väderö

Hallands Väderö
Hallands Väderö.Copyright (c) 2019 Viktorishy/Shutterstock. No use without permission.

Unna dig en dag på Hallands Väderö. Där samsas vandringsleder med sandstränder, klippor och trehundraårig bokskog. En upplevelse för sinnena!

4. Södra Öland och Stora Alvaret

Stora Alvaret, Öland
Alvaret.Copyright (c) 2020 Kennerth Kullman/Shutterstock. No use without permission.

Om du inte varit på södra Öland och Alvaret har du något att se fram emot. Så kör din bil över Ölandsbron och gör ett stopp där. Låt ögonen uppleva världens mest säregna kulturlandskap med ett mycket speciellt djur och växtliv.

5. Digerhuvud på Fårö

Fårö
Fårö.Copyright (c) 2019 Anna Andersson Fotografi/Shutterstock. No use without permission.

Har du inte varit på Fårö och i naturreservatet Digerhuvud har du verkligen något att se fram emot. Det är nämligen ett fantastiskt raukområde där flera hundra raukar som är upp till åtta meter höga går att se.

Peugeot privatleasing

Peugoet 5008
Peugeot 5008.

Just nu kan du privatleasa en helt ny och maxutrustad Peugeot SUV – från endast 3 499 kronor i månaden. Erbjudandet gäller på bästsäljaren Peugeot 3008 och 7-sitsiga Peugeot 5008. Privatleasing i 12 eller 36 månader.

Peugeot Privatleasing erbjuder dig ett smidigt bilägande, utan något billån eller kontantinsats. Just nu får du dessutom snabb leverans av din nya Peugeot 3008 eller Peugeot 5008.

Läs mer hos Peugeot

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥