Kyckling på nytt sätt

08 mar, 2012 
AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Idag har jag varit på en pressträff med Kronfågel och fått lärt mig att stycka en kyckling på nytt sätt. Kronfågel presenterade sitt nya premium-sortiment som består av förstklassiga  kycklingdelar med skinnet kvar. De nya detaljerna är kycklingbröst, urbenade kycklinglår  och kycklingbröst med del av vinge. Med skinnet kvar blir köttet saftigare, och ytan blir härligt krispig.

Försökte få till ett bröst med del av vinge kvar.

Vi fick såklart också provsmaka nyheterna med goda tillbehör och vårens primörer. Min favorit blev kycklinglår med skinn!

Mums

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons