Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Så får du till den varma hårfärgen – bästa inspirationen för alla hårfärger

08 dec, 2022 
varmt hår trend färg hårfärg
Till alla blondiners stora glädje är det (äntligen) dags att lämna den kalla eran bakom oss och istället välkomna tillbaka de varmare hårfärgerna! Vi har samlat den snyggaste inspirationen där det varma står i centrum.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Svart, brun, röd eller blond – oavsett hårfärg har det senaste årets största utmaning varit att trolla bort minsta tillstymmelse till varma toner i håret. Målet? Att skapa den perfekta, kalla nyansen! Men efter år där det kallare längderna fått dominera är det nu istället dags att välkomna de naturliga hårfärgerna med varmare undertoner. Adjö askig isprisessa – hej guldlock!

Hårinspiration: Varma hårfärger

Kim Kardashians honungsfärgade blonda hår eller det mörkbruna håret med röda undertoner – det finns en perfekt, varm hårfärg för alla! Vi har samlat bästa inspirationen på de trendigaste hårfärgerna just nu.

Längre ner hittar du också superknepet som gör att du enkelt kan trolla fram en snygg, varm ton till håret!

Blont varmt hår

blont varmt hår trend varm hårfärg

Gå au naturel och framhäv det varma och guldiga i håret! För att underhålla färgen och förstärka glansen är en färgad hårinpackning med varmare undertoner suverän. Och kom ihåg att frimålade slingor som inte går hela vägen upp till hårbotten är extra tacksamt eftersom det ger en naturlig utväxt (och gör att du inte behöver färga håret lika ofta).

Annons

Honungsfärgat hår

Kim Kardashian övergav nyligen sitt platinablonda hår för att istället satsa på en mer honungsfärgad, blond look. Snabb att haka på trenden var också systern Khloé Kardashian (som också fått håret fixat av Kims frisör Chris Appleton).

Ljubrunt varmt hår

ljusbrunt varmt hår trend

Har du ljusbrunt hår är det extra tacksamt att fokusera på att framhäva de varmare, kopparfärgade nyanserna i håret. Tänk dig nyansen något ljusare än 00-talets trendiga, kastanjefärgade hår.

Annons

Mörkbrunt varmt hår

mörkrunt varmt hår trend

Det enkla och mörkbruna håret har länge varit på gång tillbaka och nu är det hårfärgen alla vill ha! Var inte rädd för att låta det röda undertonerna i håret ta plats. Det röda hjälper nämligen till att skapa den perfekta, varma tonen.

Svart varmt hår

svart hår varm hårfärg

För att skapa den perfekta, svarta nyansen till håret är det bra att satsa på en svart färg som har rödare undertoner snarare än blå. Boosta också håret med glans med hjälp av en färgad hårinpackning. Voilà – nu har du skapat det perfekta, kolsvarta håret med megaglans!

Annons

Hur gör man för att få en varm hårfärg?

Är du inte varm i grunden och inte vill lägga tusentals kronor på att färga håret finns det såklart många knep som gör målet mot ett varmare hår betydligt enklare att uppnå!

Det bästa är såklart att gå till din frisör för att lägga en varm grundfärg i håret. Ett ordentligt grundarbete gör att det blir enklare att underhålla hårfärgen hemma! För att boosta hårfärgen (och få fram det varma i håret) är en färgad hårinpackning, eller färgbomb som det också kallas, perfekt! En färgad inpackning ger nämligen både färgboost, vård och glans till håret.

Färgad hårinpackning för brunt hår, Colour Refresh Cacao Intense – Maria Nila

Prisvinnande Colour Refresh finns i 14 färger, allt från mörkaste svart till rosa och persikofärgad. Den färgade hårinpackningen vårdar likt en vanlig hårinpackning, med ger samtidigt en fin färg och glans till längderna. Här hittar du Colour Refresh i färgen Cacao Intense (reklamlänk).

Annons
färgad hårinpackning brunt hår maria nila
Klicka på bilden för att komma direkt till hårinpackningen!

Färgad hårinpackning för blont hår, Color Fresh Mask Golden – Wella Professionals

Perfekt hårinpackning om du vill ha något varmare, honungsfärgat, blont hår – med härlig glans! Vill du bevara det varma i håret ska du akta dig för färgade hårinpackningar som har lila toner, det vill säga silverinpackningar, eftersom att det ger håret en kallare nyans. Här kommer du till den ljusa, färgade hårinpackningen Color Fresh Mask Golden från Wella (reklamlänk).

Annons
färgad hårinpackning blont hår varm hårfärg
Klicka på bilden för att komma direkt till hårinpackningen för blont hår.

Färgad hårinpackning för svart hår, Add Some Re-Boost Black – Grazette of Sweden

Svart hår har ofta en tendens att lätt bli matt och platt – och då är en färginpackning perfekt att använda för att ge mer intensitet till håret och för att boosta glansen i håret. Add Some Re-Boost Black finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

färginpackning svart hår
Klicka på bilden för att komma till den färgade hårinpackningen från Grazette.

Foto: Imaxtree

ELLE Beauty: Min rutin – med Tone SekeliusBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Tone Sekelius

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons