Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Nya setting sprayen från Urban Decay – så bra är den

08 mar, 2023 
setting spray med glow urban decay
Den kultförklarade klassikern kommer i en ny, vårdande variant – som dessutom lovar fin lyster. Här är allt du behöver veta om Urban Decays nya setting spray som direkt blev viral på sociala medier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Talks - Vinterhud - Avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks - Vinterhud - Avsnitt 1

Estée Lauders Advanced Night Repair Serum, Nars Blush i nyansen Orgasm och Touche Éclat från YSL. Genom åren har det kommit och gått mängder av skönhetsprodukter, men en del har blivit lite av kultförklarade favoriter som fått en självklar plats på topplistor världen över. Med på den listan är såklart också kanske en av världens mest omtalade setting spray, All Nighter från Urban Decay som i dag finns i vart och varannat badrumsskåp.

Nu kommer favoriten i en ny variant – som såklart direkt blev en snackis på sociala medier. ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har testat produkten som lovar att ge vård, att hålla sminket på plats hela dagen (och natten) – och samtidigt ge fin lyster till huden! Här är allt du behöver veta om All Nighter Setting Spray Vitamin C Cactus Flower Water.

Annons
urban decay all nighter setting spray vitamin c

så bra är nya setting sprayen från Urban Decay

"En stor del av mitt jobb är att testa nya skönhetsprodukter (jag vet, jag får nypa mig i armen varje dag). Det gör också att jag har en otrolig rullians av produkter i mitt badrumsskåp och i min necessär. Men det finns en handfull favoriter som följer med mig år efter år. All Nighter Setting Spray från Urban Decay är en typisk sådan! Det går inte en dag utan att jag använder den och jag har gått igenom många flaskor genom åren.

Annons

Att ändra ett vinnande koncept är något som kan... skapa känslor. Så förstå då när jag såg hur nyheten om All Nighter Setting Spray togs emot på sociala medier! Samtidigt som hyllningar har strömmat in är det också många som blivit besvikna.

I månader har jag alltså haft kli i fingrarna över att få tag på en flaska och som alltid har vi fått vänta länge innan den hittat till Sverige. Men den som väntar på något gott...

Direkt när jag applicerar produkten slås jag av den ljuvliga doften (har du tidigare testat orginalet vet att den har en speciell doft). Setting sprayen har en lätt, citrusaktig doft som inte tar över. Precis som orginalet har setting sprayen också en ljuvlig mist som sprider sig som ett härligt moln över ansiktet och sjunker in snabbt utan att sminket rör sig.

Annons

Jag hade förväntat att setting sprayen skulle ge lite mer lyster, men älskar samtidigt det diskreta glow som mitt ansikte får. Makeupen håller snygg hela dagen – och jag upplever också att huden känns härligt återfuktad. Precis vad min hud behöver när vädret spelar oss ett spratt!

Gillar du orginalet kommer du garanterat inte att bli besviken när du testar All Nighter Setting Spray Vitamin C Cactus Flower Water!"

@masturalol

Best setting spray i’ve ever used. Thanks @urbandecaycosmetics! #UrbanDecayPartner #UDAllNighter #UrbanDecay

♬ original sound - mastura

Vad är det för skillnad på All Nighter Setting Spray och Vitamin C Cactus Flower Water?

Orginalet All Nighter Setting Spray och nya All Nighter Vitamin C Cactus Flower Water påminner om varandra på många sätt. Den stora skillnaden är såklart innehållet! Nya varianten med vitamin C och kaktus är mer vårdande och återfuktande vilket också gör den härlig att använda under dagen.

All Nighter Setting Spray Vitamin C Cactus Flower Water hittar du här (reklamlänk).

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons