Artikeln innehåller reklamlänkar

Så doftar våra nya alldeles egna ELLE-parfymer!

Så doftar våra nya alldeles egna ELLE-parfymer!

ELLEs egna dofter L'Edition och Fleur.

Ja, vi på ELLE har blivit med egen parfym! Och inte bara en, utan två superfina dofter med blommor och luftiga vårkänslor. Och nu finns dessa två raringar även att köpa i Sverige.
11 februari, 2021
9 produkter – så länge håller ditt smink
Slå på ljud

ELLE har fått två väldoftande vänninor i sin franska familj – två dofter som andas det som är ELLEs DNA och heritage från de franska ursprunget.

ELLE grundades i Frankrike 1945 av franska journalisten Hélène Gordon-Lazareff och hennes man Pierre Lazareff strax efter andra världskriget. Idag ägs ELLE av franska Lagardère group – ELLE betyder "Hon" på franska och idag finns ELLE i 46 olika editioner i över 60 olika länder världen över.

Och nu lägger man även till två nya dofter i ELLE-universet! Fleur och L'edition ska båda omfamna essensen av "french chic" och det är två dofter som är blomstrande lätta att tycka om.

ELLE L'Edition är essensen av vårat franska ursprung – elegant och tidlös med sin friska noter av mandarin och freesia, toppat med saftigt päron. Den perfekta "att bära till vit t-shirt och jeans-doften"! Läs mer och köp parfymen här. (länk till butik)

ELLE Fleur är just ja, precis som namnet skvallrar om, en ljuvligt blommig cocktail i finaste blomsterkartonnage.

Doften är en mix av vita blommor som freesia och jasmin, röda äpplen och hallon. Tänk en lite mjukare, men än mer blomstrande vårbukett, som ändå får en djupare karaktär av sandelträ, plommon och vanilj.

Fleur lanseras vecka 8 och finns då att köpa i H&M:s butiker och här. (länk till butik)

LÄS MER:

Vårens nya parfymer du kommer att älska att bära 2021

Exklusiv intervju med Florence Welch om doft(beroende) och kreativitet