Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Så doftar rymden – Byredo och Travis Scott släpper limiterad parfym och ljus

01 dec, 2020 
Byredo Travis Scott
Hyllade hiphopstjärnan och stilikonen Travis Scott har doftsatt rymden i en ny, limiterad parfym och doftljus i samarbete med Ben Gorham och Byredo. ELLE vet allt om parfymen från "out of space".
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Naturlig hudvård – hetaste beautytrenden 2021Brand logo
Naturlig hudvård – hetaste beautytrenden 2021

Travis Scott är den hyllade amerikanska hiphopstjärnan som även gjort sig känd som stilkon och designar plagg under egna varumärket Astroworld.

Uppenbart fascinerad av rymden och något han ofta återkommer till i sitt eget kreativa universum har han nu skapat en egen parfym och doftljus tillsammans med Byredos grundare och Creative director Ben Gorham.

Travis Scott i samarbete med Byredo.
Hiphopstjärnan Travis Scott ingår samarbete med Byredo.

Rymden som inspiration

För WWD har Ben Gorham berättat att han och Travis Scott har varit vänner flera år och att samarbetet är en "lek och dröm om att skapa deras eget 'rymdexperiment'". Att parfymen ska återskapa känslan av "att resa i rymden".

Cactus Jack (namnet på Travis skivbolag) x Byredo kommer nu med Travx Space rage i limiterad Eau de parfum och doftljus.

Annons

Båda kommer i en lätt hypnotiserande flakong och glas som lätt kan tas för stjärnhimmel eller känslan av att kika långt bort bland planeterna i ett teleskop. Texten på doftljus och parfym har dessutom självlysande effekt i vintermörkret.

Space rage EDP

Den limiterade Eau de parfum Travx Space rage har hämtat doftnoter som är rena metaforer från rymden.

Man får helt enkelt själv visualisera och sedan låta doftsinnet hitta toppnot av "cosmic dust" och "antimatter particles", samt hjärtnot av "starlight och "the scent of supernova".

Eau de parfum, 2 100 kr/100 ml edp köper du här.

Eau de parfum Travx Space rage. Klicka på bilden och kom direkt till parfymen.

Space Rage doftljus

Doftljuset Scented candle Travx Space rage har samma doftuppbyggnad som parfymen, med ett rymdäventyr av basnoter från "atmospheric vapour" och "dark nebulae".

670 kr/240 g. Läs mer om doftljuset och köp det här.

Scented candle Travx Space rage. Klicka på bilden och kom direkt till doftljuset.

Med andra ord en av de vackraste julklapparna att resa med i sinnet, nu när resandet i slutet av det här året ändå mest sker i vår helt egna "atmosfär".

Doftljus och parfym är en limiterad utgåva och finns nu och under en begränsad tid att köpa hos Byredo eller via Travis Scott.

LÄS MER:

Årets bästa mascara 2020 – beautyredaktörens topplista

9 bästa quick-fix-produkterna för fylliga bryn

Annons