Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Rihannas nya uppdrag – blir ansiktet utåt för den ikoniska doften J'adore från Dior

25 jun, 2024 
rihanna dior jadore musa
Rihanna har gått från popikon till beautyguru. Nu tar stjärnan nästa steg i beautybranschen och blir ansiktet utåt för Diors ikoniska parfym J'adore. Här är allt du behöver veta om Rihannas nya uppdrag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #24 – Yandeh SallahBrand logo
Min rutin #24 – Yandeh Sallah

Tidlös, elegant och kvinnlig –J'adore från Dior har kommit att bli en av världens mest ikoniska parfymer och i år firar den bästsäljande doften 25 år. Parfymen beskrivs ofta som en romantisk kärlekssaga paketerad i en elegant flakong, där den droppformade flaskan är inspirerad av den kvinnliga siluetten.

Charlize Theron för Dior

Parfymen innehåller noter av jasmin, ylang-ylang, liljekonvalj och tuberos – och har du inte redan doftat på den, har du garanterat sett den i diverse modemagasin och på reklampelare världen över. De senaste 20 åren har Charlize Theron varit med och frontat parfymen, men nu lämnar skådespelaren över stafettpinnen – till ingen mindre än Rihanna.

Annons
dior rihanna jador parfym

Rihanna ansiktet utåt för J'ador från Dior

Från och med den första september blir Rihanna ny musa för J'adore från Dior och hur stjärnan ska förvalta uppdraget på sitt sätt, återstår att se.

Den här doften, som jag har känt och älskat så länge, betyder så mycket för kvinnor

Rihanna

– Att vara J’adores nya ansikte är både en ära och ett uppdrag. Den här doften, som jag har känt och älskat så länge, betyder så mycket för kvinnor. Jag ser extra mycket fram emot att vara med på det här äventyret och bidra till det genom min värld, min historia och mina rötter, såväl som min kreativitet och min egen kvinnlighet, säger Rihanna om det nya samarbetet.

Annons

När lanserades den första J'adore-doften?

Den första J'adore-doften skapades av parfymören Calice Becker och lanserades år 1999. Sedan dess har vi sett flera varianter av den ikoniska doften. Senast 2023 gjorde Diors nya kreativa chefsparfymör Francis Kurkdjian en tolkning av parfymen som resulterade i en något kaxigare L'or de J'ador. Den ikoniska droppformade flaskan, som är inspirerad av den kvinnliga siluetten designades av Hervé Van der Straeten.

Foto: Launchmetrics/Spotlight, Dior

Annons