Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Fynda den perfekta parfymen på rea – utvalda favoriter du inte får missa

21 okt, 2022 
parfym rea dam topplista bästa dofter
Passa på att fynda din favoritparfym till nedsatt pris, eller varför inte upptäckta en ny parfym att addera till doftgarderoben? ELLEs beautyredaktör listar bästa parfymerna för dam att köpa på rea – och dofterna att hålla utkik efter!
Annons

Tillhör du dem som är trogen din parfym och aldrig släpper taget om signaturdoften eller föredrar du att byta parfym efter säsong? Det fina med doft är just att det går att variera i evigheter – och går att anpassa efter humör och tillfälle. Därför är det extra roligt när dofter går att fynda till ett bättre pris.

Rea parfym dam – utvalda favoriter

ELLEs beautyredaktör har samlat parfymerna att hålla utkik efter på de stora readagarna.

Med mandarin i toppen, elegant ylang-ylang i hjärtat och mjuk och något jordig sandelträ i botten skapar Pradas La Femme Prada L’Eau EdT den perfekta, lätta doften. Här får du det bästa av flera världar. Sötma och fruktighet från mandarin men också den något dovare sandeltränoten som balanserar doften. Klicka på länken nedan för att komma till parfymen med superpris!

parfym rea dam prada

Läcker parfym som känns mjuk, modern och sensuell. Bland noterna finns mysig och hudnära mysk, pudrig vaniljorkidé men också söt mandarin. Doften är den perfekta blandningen av pudrig, söt, blommig och varm. Ljuvlig!

parfym dam rea oscar de la renta

YSLs Libre EdP finns nu i uppdaterad variant och är hel klart värd att hålla ögonen på nästa gång det vankas rea! Libre Intense EdP har noter av vanilj, tonkaböna, jasmin, apelsinblom och orkidé. Parfymen osar lyx!

parfym rea dam doft ysl

Svartvinbär och saftig mandarin tillsammans med sandelträ, mysk och amber – den varma och krämiga Serpent Bohème bjuder på en riktig doftresa. Från saftig, till romantisk tack vare ros och jasmin i hjärtat för att avsluta med varm och mysig med mysk och sandelträ.

rea parfym dam varm doft boucheron

Vill du bevara känslan av en varm och mysig kram bör du ha Molton Browns magiska Milk Musk EdT i din doftgarderob. Parfymen, som har noter av cederträ, mysk, tonkabönor och dov vanilj känns inte tung och tar inte över – men får komplimangerna att trilla in. Skriv upp på inköpslistan och håll utkik efter på rean!

molton brown rea parfym
Annons

La Vie Est Belle EdP tillhör en av världens mest sålda parfymer och är en evig klassiker att hålla utkik efter på rea. Den blommiga doften känns feminin, tidlös och klassisk – och fungerar att bära året om, till vardag och fest och är en riktig humörhöjare. Bland noterna hittar du päron, vanilj, iris och tonkaböna.

lancome parfym rea dam

Älskar du känslan av att dyka ner under en mysigt duntäcke klätt i nytvättade påslakan? Då är den klassiska doften Warm Cotton EdP från Clean parfymen för dig! I toppnoterna finns citrus, i hjärtat finns marina ackord som sedan rundas av med hudnära mysk.

clean warm cotton rea parfym dam

Äpple, kanel och vanilj i basen sätter ribban för denna gudomliga doft från Hugo Boss. I hjärtat hittar du romantiska jasmin och lite kryddiga timjan och i basen finns sandelträ och cederträ. Alive EdP är en feminin doft som aldrig går ur tiden!

parfym hugo boss rea dam

Feminin, varm och sexig – med en viss finess. Nya parfymen Paradoxe EdP från Prada är märkets största sedan 2016 och också en av de mest omtalade doftlanseringarna på länge. Det fantastiska med doften är att den känns något oförutsägbar, men på huden samtidigt så självklar. Bland noterna hittar du neroli och jasmin, söt päron samt varm och sexig bärnsten och vanilj. Håll utkik efter denna när det är dags för rea!

prada paradoxe parfym rea
Elle Talks – avsnitt 3Brand logo
Elle Talks – avsnitt 3
Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons