Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Oscarsgalan 2024: Beautylooksen och trenderna som stack ut

11 mar, 2024 
Oscarsgalan 2024: Beautylooks och trender som stack ut
Hög knut, persikotoner, nudefärgade läppar och sidbenan – här är beautylooksen och trenderna som stack ut på Oscarsgalan 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #22 – Molly HammarBrand logo
Min rutin #22 – Molly Hammar

Natten till måndag var det dags igen – det gångna årets bästa prestationer inom film presenterades på årets Oscarsgala 2024. Och som alltid under den prestigefyllda filmgalan bjöds det på en sprakande fest där kändiseliten fullkomligt strålade på röda mattan.

Vid sidan av alla extravaganta kreationer – vi snackar Zendaya i en rosaskimrande klänning med paljettblommor från Armani Privé, Margot Robbie i svart Barbie-look från Versace och Lupita Nyong’o i glitterstass signerad Giorgio Armani – står även kändisarnas hår och make up i fokus denna kväll.

Annons

Beautytrenderna från Oscarsgalan 2024

Och Oscarsgalans beautytrender år 2024 stavas hög knut, persikotoner, nudefärgade läppar och sidbenan. Vi snackar festlig beauty med naturlig look!

Från Zendaya till Jennifer Lawrence, Danielle Brooks och Lupita Nyong’o – ELLE ger dig beautylooksen som stack ut på Oscarsgalan 2024.

Zendaya i persikotoner

Zendaya lyckades verkligen få till en helhetskänsla genom att matcha den skära klänningen med en varm make up i persikotoner och mycket glow. Samtidigt visar hon att bob med sidbena är en trend som är här för att stanna. ELLE-gant!

Danielle Brooks i sidbena

Sidbenan har varit på beautyvärldens läppar i flera säsonger nu och även Danielle Brooks visar att den är ett säkert kort vid festliga tillställningar. En ton i ton-sminkning med nudefärgade läppar låter frisyren stå i strålkastarljuset.

Beautylooks och trender Oscarsgalan 2024 Danielle Brooks
Annons

Lupita N’yongo i glitter och röda läppar

Skimmer, skimmer, skimmer! Det var inte bara en tydlig modetrend under nattens Oscarsgala, Lupita N'yongo lät även hår, make – och hud – gå i glittrande tema. Hennes glittrande ögonskugga gick igen i såväl hår som på dekolletage och armar. Det plus blodröda läppar – vi älskar!

Jennifer Lawrence i solkysst look med puderrosa läppar

Jennifer Lawrence satsade på en solkysst beautylook som för tankarna till en säsong med högre temperaturer. Den perfekta inspirationen inför våren och sommaren, alltså! Utsläppt hår med sidbena bidrog till en naturlig och enkel look.

Annons

Issa Ray i hög knut

En annan stor hårtrend under Oscarsgalan 2024 var den höga knuten. Issa Ray var en av stjärnorna som visade vägen. En naturlig make gav frisyren den uppmärksamhet den var värd. Vi blir inspirerade!

Margot Robbie i ”ostylad” hårlook

Margot Robbie matchade den svarta paljettklänningen med en slarvig frisyr som skapade en ”ostylad” look. Ett ganska ovanligt kort på Oscargalan. Nudefärgade läppar och stilren make up gav – återigen – en naturlig känsla.

Annons

Greta Lee i stram hårknut

En stram knut bakåt gav backslick-vibbar hos Greta Lee. En håruppsättning som matchade Loewe-klänningen perfekt och gav extra edge till looken. Vinröda läppar blev pricket över i:et i vad som är en av våra absoluta favoritlooks från kvällen.

Billie Eilish i suddad läppenna

En annan sak som är på allas läppar – Billie Eilishs läppar! Vad vi bäst beskriver som en suddig ombrelook på läpparna tillhör absolut ett av kvällens bästa beautyknep att kopiera.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons