Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Nu lanseras Barbiesminket – Ny kollektion från pür Cosmetics

02 nov, 2020 
AvStina Dahlgren
AvStina Dahlgren
Barbiesmink
Nu lanseras sminket du inte visste att du behövde förrän du såg det. Det är PÜR Cosmetics som i samarbete med Barbie har skapat en kollektion fylld av färg, glädje och självklart lite glitter. Här hittar du allt om Barbiesminket som alla villhöver.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Sminkhack: Så lagar du enkelt trasig ögonskuggaBrand logo
Sminkhack: Så lagar du enkelt trasig ögonskugga

Sminkföretaget PÜR Cosmetics är känt för sin makeup med vårdande egenskaper. Nu har de för andra gången låtit sig inspireras av ingen mindre än Barbie, och därmed skapat en riktigt härlig kollektion med produkter fyllda av glädje och inspiration.

”Barbie är för alla”

Lynnette Cole är global utbildningsdirektör på PÜR Cosmetics, och för ELLE berättar hon mer om samarbetet:

– När vi fick chansen att arbeta med Barbie igen så hoppade vi på den möjligheten. Den ikoniska Barbie-estetiken, tillsammans med PÜR:s hudvänliga formuleringar, producerade ytterligare en tidlös kollektion som är utformad för att sätta igång fantasin och skönhetsbehovet hos män och kvinnor oavsett hudtyp, struktur eller färg.

Lynnette Cole är global utbildningsdirektör på PÜR Cosmetics.

Lynnette Cole beskriver kollektionen som inspirerande, lekfull och gränslös, och hon hoppas att den kan få igång kreativiteten hos de som använder sig utav produkterna. Då de även har hudvårdande egenskaper kan allt användas av precis alla.

Annons

– Barbie har fångat hjärtan hos både tjejer, kvinnor och män runt om i världen i över 60 år. Barbie är för alla! säger Lynnette Cole.

Här är produkterna från kollektionen PÜR x Barbie

Ögonskuggspalett – Endless Possibilities II

I den här lyxiga paletten får du 15 sprakande nyanser som passar både till fest och vardag. För att underlätta har PÜR lagt färger som passar bra ihop bredvid varandra. Dessutom finns det en mörkare brun och en djup turkos ögonskugga som går att använda som exempelvis eyeliner.

Annons

Ansiktspalett – Malibu Blush

I denna ansiktspalett får du sex stycken färger som går att använda både som rouge och bronzer. Här finns allt från riktigt Barbie-rosa till persikofärgat rouge, samt några mörkare nyanser perfekt till contouring.

Läppstift – Iconic Lips

I rosaglittriga förpackning med gulddetaljer (vad annars) kommer dessa tre semi-matta läppstift. CEO är namnet på det röda stiftet, Innovator färgar dina läppar mörkrosa med en hint av beige, och Trailblaze ger en diskret rosa-beige nyans.

Annons

Läppglans – Barbie Gloss

Här snackar vi glitter! I två nyanser kommer dessa skinande läppglans. Boss Gloss gör läpparna rosa och sprakande, medan Girl Gloss nästan är genomskinlig, men med lika mycket glitter i. Båda kan användas ovanpå läppstift för att få fram en skinande effekt, eller helt ensamma bara som de är.

Mascara och mascaraprimer – Magical Eyes

För att få ut maximal effekt av dina fransar har PÜR x Barbie tagit fram en primer som skapar som en elastisk film runt omkring dem. När du sedan lägger på mascaran blir effekten tjockare fransar med mer volym.

Annons

sminkningar skapade med kollektionen PÜR x barbie

Här nedan följer exempel på sminkningar skapade med produkterna från PÜR x Barbie. Försök att återskapa en look, eller inspireras till att skapa din helt egna:

Annons
Annons

HÄR kan du köpa produkter från kollektionen.

Foto: TT, PÜR Cosmetics

LÄS MER:

Mattel lanserar mer inkluderande Barbie-dockor

Kika in i Barbies verkliga drömhus – nu på Airbnb

Barbie-tillverkaren lanserar könsinkluderande dockor

Annons