Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Haus labs by Lady Gaga kommer till Sverige

02 feb, 2024 
lady gaga makeup sverige haus labs
År av väntan är äntligen över! Nu kommer det omtalade märket Haus labs by Lady Gaga till Sverige. Här är allt du behöver veta om lanseringen.
Annons
ELLE International Beauty Awards 2024: Se alla vinnareBrand logo
ELLE International Beauty Awards 2024: Se alla vinnare

Med hyllade och prisvinnande produkter som Triclone Skin Tech Foundation och Triclone Skin Tech Concealer har Lady Gagas makeupmärke Haus Labs by Lady Gaga blivit en favorit hos många – och minst sagt en snackis på sociala medier. #HausLabsFoundation har till exempel imponerande 10,8 miljarder visningar på TikTok.

Haus Labs by Lady Gaga lanserades år 2019 men det är först nu vi kommer att kunna ta del av märket i Sverige. Här är allt du behöver veta om lanseringen och nya produktsläppen.

Haus labs by Lady Gaga kommer till sverige.

Haus labs by Lady Gaga kommer till sverige

I Haus Labs by Lady Gaga finns i dag 125 produkter (inom 9 produktkategorier) och fler väntas komma! Och i samband med lanseringen i Sverige kommer du också att kunna upptäcka de nya läpp- och rougeprodukterna.

Annons

Lady Gaga säger i ett pressmeddelande:

"Jag är oerhört glad över att vi tar vår helt nya, superladdade, rena artistmakeup till Europa, och till en plats som har inspirerat mig i åratal, SEPHORA! På Haus Labs By Lady Gaga är konstnärskap till för alla, och ingen ska behöva skada sin hud eller offra sina principer och värderingar för att kunna uttrycka sig själv med högpresterande makeup. Framtiden är vacker."

När lanseras Haus labs by Lady Gaga?

Du behöver inte inte vänta länge innan du kan lägga vantarna på produkterna! Den 26e mars kommer du att kunna köpa den omtalade makeupen i Sverige. Förutom i Sverige kommer märket också att kunna köpas i bland annat Danmark, Spanien och Frankrike.

var kan man köpa haus labs by lady gaga

Var kan man köpa Haus labs by Lady Gaga?

Haus labs by Lady Gaga kommer att säljas exklusivt på Sephora och sephora.se (reklamlänk).

Annons