ANNONSSAMARBETE MED L’ORÉAL PARIS

Hårvårdsrutinen i 4 steg som ger torrt och slitet hår en ny chans

Hårvårdsrutinen i 4 steg som ger torrt och slitet hår en ny chans

Copyright (c) 2016 Nina Buday/Shutterstock. No use without permission.
Känns ditt hår torrt och livlöst? Ge det rätt förutsättningar för att bli redo för våren med en fyrastegsrutin som ditt hår kommer älska.
15 maj, 2023
Advertisement

Efter en lång vinter är det inte bara huden som känns torr och glåmig, utan håret både torrt och livlöst. Inte blir det heller bättre av att vi trycker på en mössa även om det såklart oftast är ett måste häruppe i Norden. När håret känns torrt kan det vara en god idé att se över din hårvårdsrutin och vilket schampo och balsam som du använder. Det finns en uppsjö av produkter och märken därute så det är inte alltid så lätt att navigera sig genom butikernas utbud.

72 % av användarna som testat Elvitals Bond Repair-serien upplevde att deras hår återställts inifrån och ut med Bond Repair*

  • * Konsumenttest, 132 testpersoner efter 3 veckors användning av Bond Repair för-schamponering + schampo + balsam.

Din nya hårvårdsrutin i 4 steg!

1. För-shamponera!

Elvital Bond Repair Rescue Pre-schampoo är en intensiv rinse-off-behandling som ska användas som försteg till schamponering. För-schampot passar för alla typer av skadat hår och ska användas som första steg i din hårvårsrutin från Bond Repair-serien. Vårt hår belastas genom hårborstning, färgning, blekning och hårverktyg vilket gör att ditt hår blir svagare och skadas.

Formulan i Bond Repair-serien från Elvital är berikad med citronsyra och tränger in under fjällskiktet till hårets cortex för att bidra med att stärka och återuppbygga skadade hårbindningar.

Applicera en generös mängd på fuktigt hår från hårbotten ut till topparna. När hela håret är täckt, låt verka i 5 minuter och skölj sedan grundligt ur.

2. Schampo

Nu är det dags att tillföra håret det vanliga schampot – Elvital Bond Repair Schampo. Massera in i håret och skölj ur. Upprepa vid behov.

3. Balsam

Elvital Bond Repair Conditioner är ett balsam för alla typer av skadat hår som återuppbygger och reparerar. Applicera i håret efter för-schampot och schampot från Bond Repair-serien. Lägg på längderna och ända ut i topparna. Låt verka i 3 minuter innan du sköljer ur.

4. Leave-in-Serum

Det är inte bara huden som behöver serum. Elvital Bond Repair Leave-in-Serum är ett hårserum för alla typer av skadat hår. Du använder serumet som ett sista steg i din hårvårdsrutin från Bond Repair för att ge håret det där lilla extra – mjukhet, glans och skadeskydd. Gnid in två droppar i händerna och applicera sedan jämnt genom våta eller torra hårlängder och toppar.

Tada! Ditt hår är redo att möta våren.

Du shoppar Elvital Bond Repair-serien här