ANNONSSAMARBETE MED EUCERIN

Hållbarhet möter hudvård - återfuktande produkter nu i smart refill-förpackning

Hållbarhet möter hudvård - återfuktande produkter nu i smart refill-förpackning

Vilken effekt skulle du vilja få av din dagkräm? Att den håller din hud återfuktad, minskar fina linjer eller ger din hud mer lyster? Med Eucerins hudvårdsserie Hyaluron-Filler+ 3x Effect får du allt i ett. Nu finns dessutom dag- och nattkrämen i smarta refill-förpackningar.
25 maj, 2023

När sommaren närmar sig hamnar huden åter i fokus. Efter månader där vi tagit hand om en torr hud vill vi nu ha en återfuktad hud redo att möta sommarens salta bad. Då är det viktigt att ge huden ordentligt med fukt och rätt förutsättningar för att kunna visa sig från sin bästa sida.

Hudvårdsmärket Eucerins passion är att hjälpa människor med hudbesvär. De har ett brett sortiment av högeffektiva hudvårdsprodukter med aktiva ingredienser för alla hudtyper och åldrar och produkterna har tagits fram i samarbete med hudläkare och har kliniskt bevisad effekt.

Torr hud och framträdandet av fina linjer är ett vanligt hudbesvär. När vi är runt 25 år minskar kroppens egen produktion av hyaluronsyra och kollagen. Eucerins fuktboostande hudvårdsserie Hyaluron-Filler+ 3x Effect innehåller som namnet antyder den aktiva ingrediensen hyaluronsyra. Och om det är något som den ingrediensen är grym på så är det just att binda fukt i huden.

Hyaluron-Filler+ 3x Effect är en djupt återfuktande serie med trippelverkande formula som effektivt boostar hudens hyaluronsyre- och kollagennivå och hjälper till att förebygga och fylla i de första linjerna. Resultatet? +200% Hyaluronsyra och +49% Kollagen vilket betyder en mer återfuktad, slät och strålande hud, precis den huden vi drömmer om i sommar!

90% mindre plast

Att du nu dessutom kan investera i smarta refill-produkter gör att din hudvårdsrutin inte bara är bra för din hud, utan också hållbar utifrån att du minskar på plasten* (90 procent mindre plast än standardburken) i ditt badrumsskåp.

Refill-burken passar i alla Eucerins ansiktskrämburkar à 50 ml och minskar inte bara plastavfallet utan erbjuder kunderna samma mängd och formula till en lägre kostnad.

Just nu kan du också vara med och tävla om 100 refills. Läs mer här! Tävlingen pågår mellan 24 maj och 18 juni.

hudvårdsrutin med Hyaluron-Filler + 3x Effect Day Cream SPF15 & Hyaluron-Filler + 3x Effect Night Cream

1. Återfuktar & förebygger fina linjer
Kombinationen av låg- och högmolekylär hyaluronsyra ökar hudens fuktnivå och slätar ut hudens yttersta lager samtidigt som den tränger längre ned i överhuden och förebygger samt fyller i linjerna inifrån.

HYALURON-FILLER + 3X EFFECT DAY CREAM SPF15

HYALURON-FILLER + 3X EFFECT DAY CREAM SPF15.

2. Stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra och kollagen
Antioxidanten glycinsaponin från sojabönan ökar hudens egen produktion av hyaluronsyra med mer än 200 procent och kollagenproduktionen med 49 procent samt skyddar huden från fria radikaler.

3. Försvarar hudens fuktnivå
Den aktiva ingrediensen enoxolone från den kinesiska lakritsroten skyddar hudens egen hyaluronsyrenivå och sänker nedbrytningshastigheten av hyaluronsyran i huden med 50 procent.

HYALURON-FILLER + 3X EFFECT NIGHT CREAM

HYALURON-FILLER + 3X EFFECT NIGHT CREAM.

*Eucerin ser det som sitt ansvar att skapa hudvård med en minskad miljöpåverkan och en positiv inverkan på vårt samhälle och dig. År 2030 ska alla deras fabriker och övergripande verksamheter vara klimatneutrala.

Nyligen fick hudvårdsföretaget Beiersdorf, som står bakom Eucerin, ta emot utmärkelsen CDP Triple A för fina framsteg, resultat och transparens av den globala välgörenhetsorganisationen CDP som samlar in data från över 15 000 företag och mäter deras påverkan på miljön och planeten.

Du shoppar refill-produkterna här