Artikeln innehåller reklamlänkar

Glossiers nya makeupbag + vårens bästa sminkväskor!

11 mar, 2021 
Sminkväskan – är man inte alltid ute efter den perfekta? Lyckosamt har Glossier precis lanserat den perfekta makeupbagen – ELLEs Carin Hellman vet mer och listar några av de allra bästa makeupnecessärerna just nu!
Annons

Jakten är ständig på den där perfekta sminkväskan som passar det mesta och det bästa av sina favoritbeautyprodukter.

Det ska vara den perfekta sizen för att rymmas i väskan – inte för stor och inte för liten.

Vårens bästa sminkväskor.
Lätt att organisera med flera små fack inuti.

Tur nog har en ELLE-favorit sedan länge, amerikanska Glossier precis lanserat The Glossier Beauty Bag – en makeupbag i perfekt size och med många, väl avvägda fack. Ytterfodret är tillverkat i bomull och prytt av Glossiers logga.

Dess inre är i perfekt storlek för att förvara alla sina skönhetsfavoriter, men storleken är fortfarande tillräckligt liten för att få plats i handväskan eller en totebag.

Annons
Glossiers nya sminkväska
Rymmer det mesta och det bästa

Fiffigt är att innerfodret är uttagbart i fall man vill tvätta av fodralet och hålla det fräscht mellan varven. Facken håller läppstift, crèmer och eyeliners prydligt organiserade och alla produkter i schack för att inte skapa det sedvanliga kaoset i necessären.

Glossier Beauty bag säljs under en limiterad period.

The Glossier Beauty Bag har nyligen lanserats och kommer finnas tillgänglig under en limiterad period. Säljs för 350 kronor via deras svenska hemsida och sminkväskan hittar du här.

Annons

Den kommer även finnas tillgänglig att köpa tillsammans med The Makeup Set, innehållande storsäljarna rouge och liptint Cloud Paint, brynprodukten Boy Brow, och mascaran Lash Slick för 625 kronor. Finns att köpa här.

Fler fina sminkväskor för 2021

Bon voy bag - med uttagbart innerfodral

Bon voy bags är ett svenskt varumärke med något så smart som en innepåse i tålig nylon som går att ta ut och tvätta. Finns i flera färgställningar. Läs mer och köp necessären här. (länk till Lyko)

Bon voy bag med uttagbar innerpåse. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Make up stores Camellia bag är perfekt om man vill ha en lite mindre variant i härlig vårig fuschia-ton.

Annons

Vill man lyxa till det och investera i en sann klassiker till makeupbag – kika då på GG Marmont quilted leather cosmetics case från Gucci. Perfekt storlek och i finaste läder som bara blir finare och finare för varje år.

By Malene Birger har en smidig och superfin makeupväska Bae som rymmer det mesta och bästa. Tåligt yttermaterial och lätt att torka av och städa upp inuti.

Annons

LÄS MER:

Annons