Artikeln innehåller reklamlänkar

Glossiers nya makeupbag + vårens bästa sminkväskor!

Glossier lanserar sminkväska!

Sminkväskan – är man inte alltid ute efter den perfekta? Lyckosamt har Glossier precis lanserat den perfekta makeupbagen – ELLEs Carin Hellman vet mer och listar några av de allra bästa makeupnecessärerna just nu!
11 mars, 2021
Slå på ljud

Jakten är ständig på den där perfekta sminkväskan som passar det mesta och det bästa av sina favoritbeautyprodukter.

Det ska vara den perfekta sizen för att rymmas i väskan – inte för stor och inte för liten.

Vårens bästa sminkväskor.

Lätt att organisera med flera små fack inuti.

Tur nog har en ELLE-favorit sedan länge, amerikanska Glossier precis lanserat The Glossier Beauty Bag – en makeupbag i perfekt size och med många, väl avvägda fack. Ytterfodret är tillverkat i bomull och prytt av Glossiers logga.

Dess inre är i perfekt storlek för att förvara alla sina skönhetsfavoriter, men storleken är fortfarande tillräckligt liten för att få plats i handväskan eller en totebag.

Glossiers nya sminkväska

Rymmer det mesta och det bästa

Fiffigt är att innerfodret är uttagbart i fall man vill tvätta av fodralet och hålla det fräscht mellan varven. Facken håller läppstift, crèmer och eyeliners prydligt organiserade och alla produkter i schack för att inte skapa det sedvanliga kaoset i necessären.

Glossier Beauty bag säljs under en limiterad period.

The Glossier Beauty Bag har nyligen lanserats och kommer finnas tillgänglig under en limiterad period. Säljs för 350 kronor via deras svenska hemsida och sminkväskan hittar du här.

Den kommer även finnas tillgänglig att köpa tillsammans med The Makeup Set, innehållande storsäljarna rouge och liptint Cloud Paint, brynprodukten Boy Brow, och mascaran Lash Slick för 625 kronor. Finns att köpa här.

Fler fina sminkväskor för 2021

Bon voy bag - med uttagbart innerfodral

Bon voy bags är ett svenskt varumärke med något så smart som en innepåse i tålig nylon som går att ta ut och tvätta. Finns i flera färgställningar. Läs mer och köp necessären här. (länk till Adtraction)

Vårig sminkväska från Make up store (länk till Åhléns)

Make up stores Camellia bag är perfekt om man vill ha en lite mindre variant i härlig vårig fuschia-ton. Läs mer och köp necessären här. (länk till Åhléns)

Guccis lyxiga makeupnecessär (länk till Apprl)

Vill man lyxa till det och investera i en sann klassiker till makeupbag – kika då på GG Marmont quilted leather cosmetics case från Gucci. Perfekt storlek och i finaste läder som bara blir finare och finare för varje år. Läs mer och köp produkten här. (länk till Apprl)

By Malene Birger smidiga makeupväska (länk till Åhléns)

By Malene Birger har en smidig och superfin makeupväska Bae som rymmer det mesta och bästa. Tåligt yttermaterial och lätt att torka av och städa upp inuti. Läs mer och köp produkten här. (länk till Åhléns)

LÄS MER:

Månadens makeupsnackis: Hermès nya beautyprodukt

Naturligt, lokalt och smart – allt du vill veta om trenden S-beauty

ELLEs Beautyredaktör testar: mascarorna alla pratar om just nu