ELLEs bloggare listar: ”Här är våra bästa reseprodukter!”

08 jun, 2018 
AvJohanna Sundquist
Vissa produkter förgyller sommarsemestern och blir återkommande favoriter. Vi kikade ner i resväskan hos ELLEs bloggare för att se vad de inte missar att packa ner under semestern.
Annons

Saltvatten i håret och brännande sol på huden. Sommaren är här – men det härliga kräver också omvårdnad. En hårinpackning ger liv i fuktfattigt hår, utsatt för saltvatten och klor. Samtidigt som en solhatt skyddar både hårstrån och det känsliga ansiktet. Och såklart behövs solskydd (ju högre spf desto mer skydd). Vissa produkter åker man helst inte utan på sommarsemestern. Det här är reseprodukterna som är ELLE bloggarnas favoriter.

”Det är absolut Nuxes guldolja Huile Prodigieuse Dry Oil Golden Shimmer. Guldskimret från oljan återfuktar och gör huden len samtidigt som huden blir perfekt glammig. Jag älskar att ha den på nyckelbenen, i håret och på kinderna.”

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

 

Nuxe Huile Prodigieuse Or.

Jag är supernoga med spf under sommaren, likaså att rengöra och återfukta. Nu har jag äntligen blivit bra på att ta hand om mitt hår också. Gör inpackning med Davines hårmask från serien Su. Den vårdar håret när det utsatts för klor, sol och salt. Håret blir lent och blankt, helt ljuvligt.”

Annons
Davines Su Hair Mask.

”En bred solhatt är A och O, så att man kan hänga i solen utan att bränna sig. Helst får brättet vara så brett att man knappt syns.”

Sandra Beijer.

Spf protection booster ifrån Cicamed med spf 30. Denna storfavorit känns precis som en ansiktskräm – den går snabbt in i huden, återfuktar och luktar gudomligt. Att den dessutom levererar spf 30, utan att kännas som en fet solkräm, ger extra plus i min bok. Jag tar en till två pump av den lilla flaskan på morgonen, och fyller sedan på med jämna mellanrum under dagen. Den är ganska dyr, men för en person som haft strulig hud de senaste åren är det värt varenda krona.”

Annons
Cicamed Spf Protection Booster.

”Lancomes Energie De Vie Nuit Sleeping Mask är en favorit som jag gillar att packa ner i resväskan. När jag åker långa flygresor älskar jag att ta lite av masken på flygplanet för att sedan komma fram med fin och återfuktad hy. Jag applicerar (såklart) masken varje kväll innan jag ska sova också.”

Lancôme Énergie De Vie Nuit.

”Jag har inte bara en, utan flera härliga reseprodukter. Gilda Cosmetics Hydrating lotion, för den är så lyxig att spraya i ansiktet när det är varmt plus ger bra glow inifrån och ut. Estelle & Thilds Super bioactive repairing oil complex för torr solkysst hy och Eucerins Sensitive protect sun spray som har spf 50.”

Annons
Estelle & Thild Super BioActive Oil Complex.

Foto Sandra Beijer

Annons