Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

ELLE:s beautyredaktör: bästa beautynyheterna i augusti

06 aug, 2023 
Hetaste nytt på ELLEs beautyredaktör Carin Hellmans bord – här är augustis skönaste beautynyheter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Allt du vill veta om skintints – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tipsBrand logo
Allt du vill veta om skintints – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tips

Nu landar vi i en mjuk och varm sensommar, känner ni förändringen i luften och ljuset? På skönhetsdesken ser vi nyheter som vittnar om att ett säsongsbyte är på gång. Varma toner som ockra och sand dröjer sig kvar i de nya färgpaletterna, medan honung och silkiga texturer för läpparna ger smak av sensommar.

Lägg till lite extra C-vitamin i serumbrygden, varma och mjuka stråk av vanilj i parfymen och en extra dos hudvårdande ingredienser i din kroppsrutin så är snart beautygarderoben för hösten komplett.

Annons

Svalkande ansiktsmask, Cryo flash cream mask – Clarins

Det har varit en varierad sommar med både hetta och mycket regn – och en svalkande mask har varit min favorit oavsett väderlek sedan jag prov av Clarins nya Cryo Flash cream mask.

En ny ansiktsmask som innehåller en kombination av mentol som skapar den kalla, svalkande cryo-effekten och ekologick nattljusolja i en krämig och underbart fuktgivande formula.

Läs mer om produkten och köp den här. (reklamlänk)

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Lyxig kroppsrutin, Bodyologist

Nu är tiden för att ta hand om den där torra sommarkroppen efter sol och salta bad – och en ny favorit, eller rättare sagt flera, har jag hittat i nya danska Bodyologist. Ett varumörke helt dedikerat kroppen, med boostande och vårdande ingredienser i lotions (för både natt och dag), peelings och handcrème. Maffiga formulas som bokstavligen säger slurp på huden!

Annons

Läs mer om produkterna och köp dem här.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Månadens doft, Goddess – Burberry

Blev verkligen besatt av den här doften vid första sniff – Burberrys nya Goddess som bär med sig den mjukaste vaniljnoter. För yes, det är inte bara en, utan tre olika typer av vaniljackord som ryms i denna gyllenen pjäs – sofistikerat mixad med bland annat kakao och ingefära. YUM!

Läs mer om produkten och köp den här. (reklamlänk)

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Modemässig makeup, Pradas nya makeup

Dags att matcha nylonväskan med ett läppstift med Prada-monogram! För att Miuccia Pradas geniala signatur löper som en röd tråd genom modehusets nya beautysatsning är uppenbart.

Annons

För nu lanserar italienska modehuset Prada – som tidigare haft doft och parfym i sitt beautynamn – makeup och hudvård under Prada beauty. Det är omöjligt att inte känna Prada-andan i produkterna. Triangel-loggan och den futuristiska känslan som är modehusets signatur går igen i förpackningarna.

Ännu inte i Sverige, men det går att beställa via deras hemsida.

Läs mer om produkten och köp den här.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

C-vitamin boost, Nordic-C triple glow radiance elixir – Lumene

Vad du behöver för att kickstarta den kommande hösten? Lumenes C-vitaminspäckade Nordic-C triple glow radiance elixir, 499 kr. Ett lyxigt och kraftfullt antioxidantserum som boostar lystern och ger underbar återfuktning.

Annons

Läs mer och köp produkten här. (reklamlänk)

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Kim K:s Favorit – Makeup by Mario lanseras i SVerige

Mario Dedivanovic är en av de mest inflytelserika och hyllade makeup-artisterna på beautyscenen och har under de senaste åren format skönhetslandsskapet med sina innovativa produkter och nytänkande sminktekniker – men är kanske mest känd för att vara Kim K:s personliga makeupartist.

Och snart (slutet av augusti) lanseras hans eget varumärke Make up by Mario på svenska Sephora som första återförsäljare efter den amerikanska lanseringen 2020.

Annons

Läs mer om produkterna och köp dem här.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Charlotte Tilbury lanseras i Sverige

Och ytterligare en av världens mesta och bästa makeupartister och märken – Charlotte Tilbury lanseras inom kort här i Sverige! Nämligen Charlotte Tilbury, där hennes beautyvarumärke Charlotte Tilbury Beauty har blivit en prisad favorit bland både makeup-artister och modeller globalt.

I hennes sortiment finns allt från storsäljaren Charlotte's magic cream till virala supersuccén Hollywood Flawless filter och i slutet av augusti lanseras varumärket exklusivt på NK.

Annons

Läs mer om produkterna och köp dem här. (reklamlänk)

Charlotte Tilbury.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons