Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Detaljfokus – partysäsongens bästa makeuptrix

23 nov, 2021 
Det är detaljerna som gör looken och skapar ultimat vardagspiff eller nyårselegans! Börja från grunden och addera de bästa och smartaste makeuptricksen längs vägen för partymakeupen 2022!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 snabba frågor med Seinabo SeyBrand logo
7 snabba frågor med Seinabo Sey

Ögonskuggspaletten som ger oumpf i ett svep, läppfärgen som skänker det där lilla extra för partynatten och makeupdetaljerna som ger snygg och snabb effekt, oavsett vardag eller fest!

Läpparna

Underskatta aldrig den pick-me-up som en iögonfallande läppfärg ger! Säsongen har gett oss fantastiska stift med lika delar superpigment och mjuk komfort i ett. Färg som sitter hela dagen – eller natten – samtidigt som du har känslan av ett mjukt och följsamt balm.

Annons
Givenchy läppstift.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Le rouge sheer velvet, Nr 23, 385 kr, Givenchy. Vibrerande färg möter en ren, matt finish med lång hållbarhet och en byggbar täckning som du kan applicera tills du känner dig nöjd. Läs fler recensioner och köp läppstiftet här. (reklamlänk)

Mixa och matcha

Stark ögonmakeup och läppar med hög andel färgstarka pigment skapar en absolut wow-effekt. Resultatet blir fantastiskt när turkosa ögon möter rosa eller röda läppar och får bli en magisk kombo till vardag och fest.

Annons
Givenchy palett.
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Le 9 de Givenchy eyeshadow, Nr 2, 685 kr, Givenchy. Drömmarnas palett skapar den ultimata festlooken eller basen för en upplyftande blick. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Blicken

Magnetiskt är ledordet för att välja en ögonpenna med pop-out-effekt i grönt, blått eller turkost. Så lite annat behövs för att skapa en starkt iögonfallande look varje dag, eller inför årets härligaste fester.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Kajal inkartist, Nr 07, Sumi Sky, 305 kr, Shiseido. En vattenfast 4-in-1-kajal utformad för att skapa ett skräddarsytt utseende: från en djärv dramatisk look till ett mer vardagligt intryck som sitter hela dagen. Läs fler recensioner och köp pennan här. (reklamlänk)

Brynen

Skarpa eller mjuka – fluffiga eller ”fastlimmade” med bryntvål. Brynen är ramen i all makeup och möjligheterna för våra mest markerade strån är oändliga. Med mer markerade, med penna, får du en fantastisk effekt i en ”no-makeup”-look.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Color brow perfector, 255 kr, Elizabeth Arden. Definiera, färga och forma dina ögonbryn med denna allt-i-ett-multiprodukt för dina bryn. Skapa djup och definition med pennan eller fyll i glesa områden med den mjuka delen. Läs fler recensioner och köp produkten här. (reklamlänk)

Supersotning

En sotad look är en evig klassiker dag som natt – den mest dramatiska elegansen som passar till allt. Och skapar du sotningen med en bronzig ton blir känslan mer mjuk och elegant.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Palette bonjour Paris, 490 kr, By Terry. Drömmen om Paris i ett svep – nio krämiga och metalliska skuggor för årets sista högtider. LÄs fler recensioner och köp paletten här. (reklamlänk)

Fotograf: Mikael Schulz/WM Artist managementMakeupartist: Virginia Young/The WallgroupHårstylist: Rita Marmor/Statement ArtistsModell: Mila Ganame/Next Models

LÄS MER:

9 nya beautytrender för 2022

Årets bästa varmluftsborste 2021 – favoriterna som vinner bäst i test

Årets bästa julboxar med beauty 2021 – finaste julklapparna till alla

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons