Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Caia x Mentos – så bra är produkterna i det nya samarbetet

10 apr, 2024 
caia mentos samarbete kollektion recension
Läppoljor med godissmak? Javisst! Nu går Caia ihop med godisjätten Mentos – vilket har blivit en ordentlig snackis på sociala medier. ELLEs beautyredaktör har såklart testat produkterna! Här är allt du behöver veta om kollektionen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso om sminkimperietBrand logo
Bianca Ingrosso om sminkimperiet

I maj 2023 gjorde Caia cosmetics sitt första stora samarbete och gick då ihop med ingen mindre än MTV. Lanseringen bestod av en sminkkollektion med totalt 15 produkter som alla var inspirerade av 00-talets popkultur. Inte helt oväntat bjöd sminkkollektionen Caia x MTV på härlig färg, glitter och mycket glow. I samband med lanseringen släppte Bianca Ingrosso också en cover på låten Superstar, som snabbt toppade listorna.

Och nästan ett år senare är det dags igen, men nu är det godisjätten Mentos som Caia har krokat arm med. ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har testat produkterna – och resultatet är riktigt imponerande.

Annons

Caia x Mentos – nya samarbetet med läppoljor

caia samarbete mentos läppoljor test recension nyhet
Nyanserna Fresh cola, Mint, Grape och Fruit. Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen.

Caia x Mentos består av en kollektion med fyra limiterade läppoljor inspirerade av Mentos-godis. Läppoljorna, som kommer i nyanserna Mint, Fruit, Fresh cola och Grape har också doft av godisarna. Här hittar du kollektionen (reklamlänk)!

Beautyredaktören testar: Så bra är produkterna i Caia x Mentos

Caias läppoljor har kommit att bli märkets bästsäljande produkter – och jag förstår verkligen varför! Lena, återfuktande, glansiga och lätt pigmenterade – läppoljorna har allt man kan önska och säljs dessutom till ett riktigt bra pris.

Annons

Men när nyheten om det nya samarbetet nådde mig blev jag, precis som många andra, väldigt förvånad! Samarbetet känns kul, men minst sagt oväntat. I kollektionen finns fyra läppoljor som alla känns härligt återfuktande. Jag gillar extra mycket att pigmenten är subtila, vilket gör att läpparna får en fin glans, en dov färg, men massor av fukt!

@ellesverige

CAIA + Mentos = 💕 nu släpper CAIA sitt nya, något oväntade samarbete med Mentos. ELLEs beautyredaktör har såklart testat. Här är allt om de nya läppoljorna! 😍 #caia #caiacosmetics #mentos #lipoil #smink #testarsmink @CAIA Cosmetics

♬ Lo-fi hip hop - NAO-K
caia mentos läppoljor swatches
Klicka på bilden för att komma till kollektionen.
Annons

När släpps Caia x Mentos?

Det limiterade samarbetet mellan Caia och Mentos släpps den 10 april på Caias hemsida. Här kommer du direkt till kollektionen (reklamlänk).

Foto: Caia cosmetics

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons