Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Byredos nya volymmascara – Beautyredaktören spår vårens bästsäljare

01 apr, 2022 
byredo mascara nyhet långa fransar
Inte bara vårens allra färgstarkaste skrud – Byredos nya (kermitgröna!) mascara tar franslyft till en ny nivå. ELLEs beautyredaktör Carin Hellman har testat.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att det varit Byredos mascaror blicken nästintill magnetiskt dragits till är ingen slump. Den allra första mascaran Space Black lanserades i samband med att Byredo tog klivet in i makeupens värld och den klarröda, förlängande mascaran sålde snabbt slut och blev en av mina absoluta show-pieces i makeuplådan.

Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

Space Black har även kommit i en vattenfast version, döpt till Tears in rain och nu kommer en uppföljaren för fransar som hellre byggs på höjden än på längden.

Annons

ELLEs Beautyredaktör testar! Så bra är nya mascaran från Byredo

För nya mascarakompisen Astronomical mascara är en otrolig volymbyggare i grönaste Kermit-skrud.

Klicka på bilden för att komma till nyheten!

Bäst med denna gröna skapelse är helt klart borsten! Att en volymbyggande mascara kommer med en mindre, mer lättmanövrerad borste gör att den är oerhört lättapplicerad. Ingen risk för klumpbildning – den här skapar fransar med en sofistikerad variant av volym, lager för lager.

Annons

Att formulan är tämligen osviklig gör det hela inte sämre – även under en intensiv dag och förflyttningar mellan inom- och utomhusmiljö, finns inte ett spår av svärta under ögonen.

ANNONS Här kan du köpa mascaran i Sverige.

Ny kreativt ansvarig för makeupen

Ett annat beauty-wow ljöd genom skönhetskretsarna när Byredo nyligen offentligjorde att makeupartisten Lucia Pica blir deras nya Creative image and makeup partner och ersätter makeupartist Isamaya Ffrench som varit med sedan Byredo lanserade makeup 2020.

byredo Lucia Pica
Lucia Pica och Byredos grundare Ben Gorham.

Italienska, Napoli-födda Lucia Pica är känd för sin färgstarka, men oerhört bärbara makeupstil med en sann rå, twist och kommer senast från att ha varit chefsmakeupartist och kreativt ansvarig för Chanels makeup.

Annons

Blir spännande att följa var hon tar makeupen vidare för Sveriges mest avantgardistiska beautyhus – Lucias första kreativa insatser för Byredo kommer man att få se till höstmakeupen 2022 .

ELLE Beauty: Allt du vill veta om C-vitaminBrand logo
ELLE Beauty: Allt du vill veta om C-vitamin
Annons