Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Månadens bästa beautynyheter – i alla kategorier

26 okt, 2021 
månadens bästa beautyfavoriter
Härlig fukt för hår, kropp och ansikte och såklart strålande makeup. Oktober bjuder på fina nyheter som får en säkert plats i necessären. Här är månadens bästa beautsläpp– i alla kategorier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Lyxigt läppstift, superserum till pangpris och hårnyheter som får stråna att stråla. Dessutom ljuvliga dofter att matcha med den stickade koftan. Oktober månad har många fina nyheter som får beautyhjärtat att slå en volt. Här är 21 nya skönhetsprodukter som alla förtjänar en plats i necessären.

Elle listar månadens bästa beautynyheter

Månadens bästa nyheter inom makeup:

Månadens skönhetsnyheter oktober
Oktober månad bjuder på fina nyheter inom hår, makeup, hud och kropp!

Läppstift, Rouge Volupté Shine Lipstick 101 Holiday Look – YSL

Den som älskar snygga förpackningar kommer inte att bli besviken på Yves Saint Laurents holiday collection. I den limiterade serien finns en vacker ögonskuggspalett, en cushion foundation och läckra läppstift – alla klädda i glammigt guld! Rouge Volupté Shine Lipstick 101 Holiday Look är läppstiftet som ger både färg och fukt. Ja, och så osar läppstiftet lyx såklart.

Annons

Här kan kan du köpa Rouge Volupté Shine Lipstick 101 Holiday Look (reklamlänk).

ysl läppstift holiday look
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Kajal, Mineralist Lasting Eyeliner – Bareminerals

BareMinerals släppte många härliga nyheter under oktober månad. En av nyheterna är Mineralist Lasting Eyeliner, en vattenfast kajal som sitter från morgon till kväll. Kajalen finns i åtta snygga färger, allt från koppar och marinblått till klassisk svart och supertrendiga brun. Kajalen har en tunn spets, vrids enkelt upp och glider lätt över ögonlocket. I och med att den är så pass krämig, går den också att sudda vilket skapar en snygg sotning på ögonlocket.

Annons

Klicka här för att läsa mer om Mineralist Lasting Eyeliner (reklamlänk).

Förutom det kommer BareMinerals även med sex fina ögonskuggspaletter Mineralist Eyeshadow Palette i regnbågens alla färger. Klicka här för att komma till paletterna (reklamlänk).

bareminerals kajal
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Pigmenterad läppenna, Power Line Plumping Lipliner – Buxom

Mjuk, krämig och fantastiska pigment. Nya Power Line Plumping Lipliner kommer i sju fina färger som snyggt klär läpparna. Den triangelformade läppennan glider på lätt och formen gör det också enkelt att följa läpparnas konturer. Helt enkelt en ny läppkompis som får läpparna att säga smack!

Annons

Här kan du läsa mer och se alla nyanser av (reklamlänk)Power Line Plumping Lipliner (reklamlänk).

läppenna från buxom
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Vattenfast mascara, Mascara Magna Water Magic – Idun Minerals

Oktober månad må ha bjudit på fina beautynyheter, men inte lika fint väder. Men nya Mascara Magna Water Magic är vännen som håller dig i handen genom regn och rusk. Den vattenfasta mascaran har en konformad gummiborste som snälla omfamnar varje frans (och passar alla fransar!) och ger frallorna fin volym och längd. Mascaran är vegansk och parfymfri och innehåller också vårdande innehåll som solrosfröolja. Det bästa av allt? Mascaran är inte heller svår att tvätta bort, trots att den är vattenfast!

Annons

Här kan du köpa den nya mascaran Mascara Magna Water Magic från Idun Minerals (reklamlänk).

vattenfast mascara från idun minerals
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Färgglada nagellack, Nail Lacquer Ferries Of Them All – Essie

Hösten brukar ofta innebära nagellack i mörka kulörer, men Essie går emot trenden och sätter härlig färg klorna. Favoriten Ice cream and shout är ett fint, lila lack som är enkel att matcha!

Här hittar du färgen Ice Cream And Shout i kollektionen Nail Lacquer Ferries Of Them All (reklamlänk).

essies naglar i höst
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Blått, grönt, lila... I höstens kollektion från Essie finns många nagellack som lyser upp i höstmörkret. Vem tackar nej till lite färg? Klicka här för att komma till hela kollektionen (reklamlänk).

Annons
essie nagellack höst
Klicka på bilden för att komma till hela kollektionen.

Vill du veta mer om höstens hetaste nageltrender. I ELLEs stora trendguide hittar du allt om klor med klös!

MÅNADENS BÄSTA NYHETER INOM Hår:

backstage paris fashion week
Backstage på Paris Fashion Week AW21.

Tofs, Collection d´Amour Silk Bow Burgundy Kiss – Amelie Soie

Varje säsong kommer Amelie Soie med fina färger på vad som kan vara världens bästa tofsar. I kollektionen Collection d´Amour finns en vinröd, en lila och en aprikos tofs som snyggt håller håret på plats. Tofsarna är gjorda av 100 procent Mulberry Silk vilket gör att håret inte slits lika mycket när det är uppsatt. Den lilla rosetten kan också tas av om så önskas.

Annons

Här hittar kommer du direkt till scrunchien (reklamlänk).

amelie soie scrunchie
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Hårinpackning, On A Cloud Baobab Oil Repair Masque – R+Co

R+Co sviker sällan när det kommer till hår och nya On A Cloud Baobab Oil Repair Masque är den ljuvliga nyheten som räddar slitet hår. Den krämiga hårinpackningen gör håret mjukt, lent och fantastiskt glansigt på bara fem minuter. I samma serie finns också ett schampo och en lätt leave-in stylingmask (reklamlänk). Håret har aldrig mått bättre!

Här kan du läsa mer om och köpa On A Cloud Baobab Oil Repair Masque (reklamlänk).

Annons
hårinpackning från r+co
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Schampo, Specifiqué Bain Divalent shampoo – Kérastase

Har du problem med att håret snabbt känns flottigt, men längderna känns torra och frissiga är nya Specifiqué bain divalent shampoo schampot för dig. Den härliga nyheten har fantastisk doft, löddrar lätt och får håret att kännas salongsfixat.

Specifiqué bain divalent shampoo finns att köpa här (reklamlänk).

schampo från kerastase
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Lättanvänd locktång, PROluxe You Adaptive Styler – Remington

PROluxe You Adaptive Styler är locktången som själv känner av hårets behov och anpassar temperaturen därefter för att aldrig överstiga 185 grader (men det går också att ställa in värme själv om man önskar). Förutom det känner locktången också av hur länge du lockar varje slinga för att resultatet ska bli jämnare. Den konformade locktången gör jobbet snabbt och snyggt! I samma serie finns också en ny hårfön (reklamlänk) och en ny plattång (reklamlänk).

Annons

Här hittar du PROluxe You Adaptive Styler (reklamlänk).

locktång från remington
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Månadens bästa nyheter inom kropp:

Härlig kroppslotion, Body Lotion – Verso

I slutet av september kom svenska Verso med två härliga nyheter för kroppen. En är efterlängtade Body Lotion som är en återfuktande och utjämnande kroppslotion. Knottriga armar, nariga armbågar och torra spiror – ingenting är omöjligt för Versos nya produkt! I body lotionen finns niacinamid, havreolja och allantoin som tillsammans skapar en supertrio.

Här kan du köpa Body Lotion från Verso (reklamlänk).

Annons
verso body lotion
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Härlig handduo, Serendipity Kitchen Set – Rituals

Serendipity Kitchen Set tillhör märkets limiterade vinterkollektion och har en härlig doft av blommor och orientaliska tränoter. Setet är dessutom en jättefin gå-bort-present som passar i alla kök och badrum.

Serendipity Kitchen Set finns att köpa här (reklamlänk).

Serendipity Kitchen Set från rituals
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Lystergivandekroppskräm, GLO Gloss Finishing Glow – Bondi Sands

Visst känns det som att i samma sekund som höstlöven ändrar färg, tappar också huden sin lyster? Men nya Glo Gloss Finishing Glow från brun utan sol-jätten Bondi Sands har skapat den perfekta produkten som snabbt (verkligen jättesnabbt) ger gyllene glöd till huden. Den lystergivande krämen ger både en lätta brun utan sol-finish och adderar också klädsam lyster utan att kännas glittrig. Den torkar snabbt, kladdar inte av på kläder och tvättas enkelt av. Som en lätt, lystergivande kroppsstrumpa! Förutom glow-varianten, kom under oktober månad också två brun utan sol som också tvättas av efter en dag.

Annons

Glo Gloss Finishing Glow finns att köpa här (reklamlänk). Och här hittar du den tillhörande borsten Glo Body Brush (reklamlänk).

Glo Gloss Finishing Glow
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Månadens bästa nyheter inom hudvård:

bra nyheter inom hudvård
Backstage på Albert Elbaz SS22.

Exfolierande ansiktsvatten, Sublime Skin Micropeel Lotion – Comfort Zone

Sublime Skin-serien har utökats med tre härliga nyheter. Bland annat Micropeel Lotion som är ett ansiktsvatten med exfolierande egenskaper. I tonern finns bland annat mjölksyra (AHA-syra) och gluconolactone (PHA-syra) som tillsammans skrämmer bort varje liten död hudcell. Vattnet kan användas morgon och kväll och passar alla hudtyper. Huden kittlar lätt i några sekunder, men lägger sig snabbt och fram kommer istället en lätt lyster.

Annons

Sublime Skin Micropeel Lotion finns att köpa här (reklamlänk).

Micropeel Lotion från comfort zone
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Plånboksvänligt serum, Face Hydrating Vitamin B Booster Parfymerad – ACO

När kylan är här behöver huden fukt i stora lass och då är nya Face Hydrating Vitamin B Booster Parfymerad från ACO ett säkert kort. Serumet innehåller hyaluronsyra, både högmolekylär och lågmolekylär, vilket gör att huden återfuktas på hudytan och djupare ner i huden. Dessutom innehåller serumet Panthenol (vitamin B3) som har fuktbindande egenskaper och också verkar lugnande på huden. Trots att serumen har en tjockare, nästan gel-liknande, konsistens säger huden slurp och inga kladdiga spår finns kvar.

Annons

Face Hydrating Vitamin B Booster Parfymerad finns att köpa här (reklamlänk).

Face Hydrating Vitamin B Booster Parfymerad aco serum

Nattpeeling, Himalayan Charcoal Skin Clarifying Night Peel – The Body Shop

Den hyllade Himalayan Charcoal Glow Mask har fått en kusin som är en riktig nattuggla. Himalayan Charcoal Skin Clarifying Night Peel är en peeling som gör jobbet medan du sover. Serumet är lika svart som natten, tjockt i konsistensen och har en doft som påminner om lakrits. Salicylsyra (BHA-syra), bambukol och hibiskusblomma gör huden klar, jämn och fantastiskt mjuk.

Annons

Himalayan Charcoal Skin Clarifying Night Peel finns att köpa här (reklamlänk).

Himalayan Charcoal Skin Clarifying Night Peel
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Utjämnande serum, Make My Day Serum Niacidamide 10% – Hickap

Influencern och entrepenören Wilma Holmqvist fortsätter att utöka sitt hudvårdssortiment med Make My Day Serum Niacidamide 10%. Det veganska serumet har härligt innehåll av bland annat niacinamid, hyaluronsyra, allantoin och pantenol. Den direkta effekten är en slät och klar hud, och efter två veckors användande är knottror på kinder betydligt färre och stora porer mindre synliga. Serumet har också ett riktigt pangpris!

Annons

Make My Day Serum Niacidamide 10% finns att köpa här (reklamlänk).

hickap niacinamid serum
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

SOS-kräm, EGF Power Cream – BioEffect

EGF Power Cream är en tjock kräm som i bruken påminner om smör, men på huden känns allt annat än kladdig. Ansiktskrämen smälter ut fantastiskt, absorberas snabbt och är den ultimata krämen när klimatet blir klarrare och huden torrare. Över en natt har trött och torr hud vaknat till liv och känns både mjuk, spänstig och klar!

Här kan du läsa mer om och köpa EGF Power Cream (reklamlänk).

EGF Power Cream från bioeffect
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Månadens bästa nyheter inom doft:

Medveten doft, Naturelle EdP – Chloé

Ros (ekologisk och handplockad), neroli och cederträ – nya Naturelle EdP är en fantastisk doft som inte känns typisk för hösten. Doften är frisk, fräsch och riktigt elegant. Parfymen är också vegansk och består av 100 procent ingredienser med naturligt ursprung.

Annons

Här kan du läsa mer om Naturelle EdP (reklamlänk).

Naturelle EdP från chole vegansk parfym
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Le Parfum Lumière EdP – Elie Saab

Vill du ha en varm och mysig doft att matcha kashmirkoftan med i höst kommer nya Le Parfum Lumière EdP inte att göra dig besviken. Mysk och patchouli i basen gör doften hudnära och djup. I hjärtat har doften noter av arabisk jasmin, apelsinblomma och tuberos som gör parfymen varm, sensuell och blommig. Detta följs upp av blommig ylang ylang i toppen.

Le Parfum Lumière EdP finns att köpa här (reklamlänk).

le parfum lumiere edp från elie saab
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Foto: TT

Amanda Lindh 5 frågor om mode och skönhetBrand logo
Amanda Lindh 5 frågor om mode och skönhet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons