Annons

Annons

Anitha Schulmans starka ord om beslutet att resa till Italien för att göra slutI ett öppet och ärligt inlägg på Instagram berättar nu Anitha Schulman om sitt svåra beslut – hon skulle göra slut med pojkvännen Joel Åhlén-Nystöm. Men det gick inte.

Det är på sin Instagram som Anitha Schulman berättar om hur hon, för några månader sedan, planerade att resa till Rom för att göra slut men nyfunna kärleken Joel.

LÄS OCKSÅ: EFTER SKILSMÄSSAN – NU SÄLJER ANITHA OCH CALLE SIN LÄGENHET

– Syftet med resan var konstigt nog att få ett schysst avslut på det vi påbörjat, för båda visste att det här var en hopplös ekvation.

Annons

Joel skriver, i sin tur, satt paret skulle ”bort från allt som hette åldersskillnad, barn och olika stadier i livet”.

Så blev det inte. Anitha och Joel bröt inte upp. Istället blev den där resan till Rom startskottet på deras kärlekshistoria. Det som paret då såg som problem var bara härliga ingredienser i en fin relation, slår Joel fast.

LÄS OCKSÅ: HAN ÄR ANITHA SCHULMANS NYA KÄRLEK

– Livet tenderar att göra det omöjliga möjligt så många gånger och det är det fina. När man inte tror på kärleken det är då den drabbar en som starkast, skriver Anitha Schulman.

Vi hade vandrat längs samma väg i ungefär två månader, du och jag. Men det var här i Rom som det skulle ta slut – det var vi överens om. Vägskälet stundade. Du skulle till höger, jag till vänster. Bort från allt som hette åldersskillnad, barn och olika stadier i livet. När jag kom hem insåg jag att det som egentligen skulle vara avslutet snarare var startskottet, och jag blev livrädd. Men det som då sågs som problem ser jag idag bara som härliga ingredienser i vår fina, underbara relation. Jag kommer ihåg att det var här i Rom som jag höll din hand ute bland folk för första gången – och nu när vi, fyra månader senare, vandrar längs samma gator är jag helt övertygad – jag kommer aldrig att släppa den.

A post shared by Joel Åhlén-Nyström (@joelahlennystrom) on

Läs hela Anithas och Joels inlägg på Instagram här – och här!

Foto IBL

(163)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar