7 djuprengörande ansiktsmasker som tar hand om din hy

Djuprengörande ansiktsmasker
Letar du efter något som kan rengöra på djupet men fortfarande kan lämna huden med en len känsla? Då kanske du ska prova en djuprengörande ansiktsmask. Här kan du hitta sju alternativ i butik just nu.
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Är du på jakt efter en ansiktsmask som kan absorbera orenheter i tilltäppta porer och samtidigt lämna din hud med ett glow och lyster? Då kanske du ska testa en djuprengörande ansiktsmask. Det finns en hel del alternativ ute på marknaden och ibland kan det vara svårt att veta vilken som passar bäst för just dig. Men här har vi samlat några masker som kan vara räddaren i nöden.

Annons

Tips! En djuprengörande ansiktsmask brukar oftast rekommenderas för dig med fet eller oren hud. Dessa hudtyper har nämligen ofta en överproduktion av talg som kan behöva hjälp att regleras tillbaka till det normala. En djuprengörande ansiktsmask kan därför hjälpa till och ta bort orenheter på djupet, samtidigt som den lämnar huden med en ren och fräsch känsla.

Scrolla ner för att hitta din nya favorit, eller kanske en julklapp till någon du tycker om!

Annons

Ansiktsmasker som rengör på djupet:

 

Djuprengörande vegansk lermask

Vegansk lermask som ska ta bort orenheter och lämna huden mjuk och len, från Indy Beauty. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Annons

Djuprengörande ansiktsmask

Ansiktsmask som innehåller c-vitamin och kisel som ska lösa upp tilltäppta porer, från Maria Åkerberg. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Djuprengörande ansiktsmask Djuprengörande ansiktsmask som ska tillföra fukt och avlägsna orenheter, från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Rengörande ansiktsmask som verkar på djupetAnsiktsmask som ska rensa porerna i ansiktet samtidigt som den stramar upp huden, från Mario Badescu. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Annons

Djuprengörande ansiktsmask från Ilse JacobsenVegansk lermask med avocado som ska rengöra på djupet och återupprätta hudens naturliga balans, från Ilse Jacobsen Hornbæk. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Ansiktsmask som rengör på djupet och lämnar den med ett glowAnsiktsmask som ska rengöra huden på djupet och lämna den med ett glow, från The Body Shop. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Lystergivande mask som rengör på djupetDjuprengörande detoxmask som ska rengöra tilltäppta porer och ge huden ett lyster, från Estelle & Thild. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Läs mer: 

Dela på:

Annons

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar