4 rättersmenyn med smak av försommar
17 apr, 2023
AvRedaktionen ELLE
Bjud in vännerna på en middag klädd i klorofyll. Sköna gröna smaker sätter tonen i vår meny.
Annons
Även om sommaren är runt hörnet så är det inte fel att tjuvstarta den redan nu. Samla de du tycker om och börja middagen med det perfekta mingelsnacket – shoestring rotselleri-fries med ramslöksmajonnäs. Sedan serveras det en grön skön trerätters som startas med spenatplättar med räkor och sparris. Varmrätten är hemgjord ravioli med gräslök som går i gott sällskap med honungsbakad lax. Till efterrätt blir det myntaparfait med vackert blomstersocker. En tugga av den och du kommer känna att sommaren är nära.
Annons
SHOESTRING ROTSELLERI-FRIES MED RAMSLÖKSMAJONNÄS
Frasigt friterad rotselleri dippas i len grön majo.
Till recept>>
SPENATPLÄTTAR MED RÄKOR OCH SPARRIS
Vårens grönska letar sig ända in i plättarna.
Till recept>>
RAVIOLI MED GRÄSLÖK OCH HONUNGSBAKAD LAX
Gräslök ger grönska och lite sting till pastan.
Annons
Till recept>>
MYNTAPARFAIT MED BLOMSTERSOCKER
Myntan ger en fräsch smak till den söta parfaiten.
Till recept>>
Annons
Annons