Därför är Hermès Carré Club-utställningen i Paris ett måste!

Hermès Carré Club Paris
Är du modeintresserad och har vägarna förbi Paris innan den 8 december? Då är Hermès Carré Club-utställningen väl värt ett besök. Vi lovar, du lär inte bli besviken!
Annons

I helgen var det äntligen hög tid för det franska anrika lyxmodehuset Hermès att fira deras berömda silkesscarf (även känt vid namnet ”Le Carré” för sin igenkännliga kvadratiska form som skapades 1937). Sedan dess har scarfen blivit en viktig och stilfull accessoar i varje kvinnas garderob och som på senaste tiden även blivit en chic väska för den som vet hur man knyter den rätt.

Annons

Hermès Carré Club Paris join the club

Hermès Carré Club är en pop-up-utställning där besökaren bjuds in till den imaginära skapande världen som firar Carré-designen i olika former. Utställningen har tidigare gjort nedslag i New York, Milano, Toronto, Singapore och Los Angels och nu äntligen landat i modehusets hemstad Paris. Fram till den 8 december kan allmänheten ta del av en interaktiv pop-up-utställning under glastaket i Carreau du Temple, i hjärtat av Marais, Paris.

Hermès Carré Club Paris "Le Carré"

Annons

Besökare kan bland annat träffa konstnärerna bakom några av Carré-motiven, i Carré Studio –och se dem arbeta i realtid och delta i deras passion eller ta del av Carréns-historia. Lär dig den franska konsten att knyta en scarf på ett dussintal olika sätt i Carré Cut medan andra tittar på skateboardåkare som vid några utvalda tillfällen under dagen visar sin magi på Carré Park-rampen.

Carré Café är platsen för dig som är intresserad av en paus med livemusik och diskussioner på temat design. Det finns något för alla här och är väl värt ett besök för både mode- och konstintresserade. Om du inte har vägarna förbi Paris innan den 8 december finns mer information kring vart Hermès Carré Club gör nedslag nästa gång – läs mer här!

Hermès Carré Club pop-up-utställning i Paris

Foto: Christophe Coënon

LÄS MER:

Annons
Dela på:

Annons

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar