Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Snygga sittpuffar att ha utomhus i sommar!

Sittpuffar att ha utomhus

Tänk att få sjunka ner i en härlig sittpuff och bara njuta av sommar och ledighet. Vi tipsar om åtta riktigt snygga och sköna sittpuffar du kan ha i trädgården eller på balkongen.
29 maj, 2020

 

Sommar och semester är på intåg och kanske ska du spendera mer tid hemma än vanligt denna sommar. Antagligen har du också haft mer tid hemma under våren och haft tid att fundera över och se förbättringsmöjligheter i hemmet och trädgården? För att skapa en riktigt inbjudande utemiljö, vare sig du har en trädgård eller balkong, så behövs det platser avsedda för avkoppling.

8 snygga sittpuffar du kan ha utomhus

En sittpuff är en riktigt bra sommarinvestering. Den är skön att sitta i, enkel att flytta på och kan användas utomhus. Det är alltså både praktiskt, snyggt och perfekt för lata dagar hemma. Här tipsar vi om 8 varianter som kan passa både på balkong, altan eller under ett träd i trädgården:

1. Sittpuff i jute, Granit

Sittpuff från Granit

En enkel och snygg fyrkantig sittpuff tillverkad i jute med ett snyggt handtag, som gör den enkel att ta med på utflykt eller hänga upp på en snygg krok när den inte används. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

2. Stor sittpuff, Fatboy

Fatboy sittpuff stor

En utomhusvariant av klassiska saccosäcken Fatboy, med praktiska remmar som man kan sätta fast i varandra och få fram ett ryggstöd. Gjord i material som är vatten- och smutsavvisande och passar därför perfekt i trädgården. Finns i flera olika färger. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

3. Fyrkantig sittpuff, Jotex

Sittpuff från Ponza

Denna stilrena sittpuff är tillverkad av kraftig nylon, vilket gör den vattenavvisande och perfekt vid poolen eller på balkongen. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com)

4. Liten sittpuff, Puskupusku

Sittpuff från Puskupusku

En söt liten sittpuff i starkt konstläder, perfekt att ta fram när gäster kommer på besök eller att vila fötterna på. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

5. Sittpuff med ryggstöd, Ponza

Sittpuff från Ponza

Om du letar efter en lite rejälare variant av en sittpuff kan den här med ryggstöd vara något. Slitstarkt material som är både smuts- och vattenavvisande. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler.com)

6. Saccosäck, Puskupusku

 

Gul sittsäck från Pusku pusku

En härlig färg på denna sackosäck som du kanske sett på något utomhusevenemang? En skön och lekfull sittpuff som tål alla väder. Finns i flera olika färger. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

7. Sittsäck, Solhem inredning

Sittpuff från Solhem inredning

Få lounge-känsla på altanen eller balkongen med denna härliga sittsäck. Den är tillverkad i utomhus-tyget Sunbrella som tål både vind och regn. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

8. Solbädd, Puskupusku

Sittpuff från Granngården

I denna avlånga säck kan du sträcka ut dina ben ordentligt! Enkel att flytta på om du vill följa med solen eller skuggan. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

LÄS MER:

15 snygga utomhusmattor till balkong och uteplats

Odla på balkongen – så lyckas du