Förläng sommarkvällarna med ljus från solcellslampor!

08 jul, 2015 
AvCassandra Lundgren
Annons

Sommaren är här och ELLE Decorations bloggare Daniella Witte har flyttat ut på terassen! Här tipsar hon om hur du förlänger sommarkvällarna på uteplatsen med mysigt ljus från solcelsslampor!

Lys-upp-sommarkvallen_evasolo_lampa-1

– Jag älskar levande ljus, men när det finns små nimma solcells-belysningar som den här från Eva Solo är det inget snack om att den också fått en given plats på min terrass.

Lys-upp-sommarkvallen_evasolo_lampa2

Foto: Daniella Witte

– På bordet gör den sig bra tycker jag och det fina är att den knappt tar någon plats. Dessutom ger den ett varmt och mysigt ljus precis som om det vore levande.

ikea_nyhet_vt15-_solvinden_hangande_54b50e119606ee75d71ac514

Foto: Ikea

Solcellslampor finns att hitta i oändliga varianter! Ikea satsade stort på lamporna i deras vårnyheter som du kan kolla in här. 

För mer inredningsinspiration och andra somliga tips och trix, kolla in Daniella Wittes blogg! 

 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons