Therese Lindgren släpper smyckeskollektion för Glitter

Therese Lindgren släpper smyckeskollektion för Glitter

Therese Lindgren lanserar sin första smyckeskollektion för Glitter. Smyckena i Sterling silver är inspirerade av Skandinaviens djur och natur. Också kvinnosymbolen är central i kollektionen.
03 maj, 2018

– Redan från början var min tanke att jag ville göra en kollektion som var inspirerad av skandinavisk natur och våra vacka djur, berättar Therese Lindgren.

Med sitt stora engagemang inom djurrätt och veganism är det ett område som ligger henne varmt om hjärtat och som även många av hennes följare brinner för.

Finns i både silver och guld

Det var viktigt för Therese att involvera sina följare i samarbetet. I YouTube-vloggen Du väljer färg bjuder hon in dem till att ge alltifrån förslag på djur, rösta på vilken typ av smycken hon ska välja – som silver eller guld – till att tycka till om färg på smyckeskartorna.

I kollektionen ingår armband, halskedjor, creoler, berlocker, ringar och örhängen. Samtliga smycken är gjorda i Sterling silver eller förgyllt silver med ett skinande lager av 18 karat guld. Stenarna som används i kollektionen är cubic zirconia.

   

Lansering skedde den 2 maj i Glitters samtliga butiker och online.

Läs mer:

Nu släpper Therése Lindgren veganska skönhetsmärket Indy Beauty

Foto: Therese Lindgren x Glitter