Shopping: Höstens it-väskor är rosa!

31 jul, 2016 
AvJosephine Aune
Två väskor från Guccis höstkollektion + en från Prada som är helt oemotståndliga....
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ska du investera i en ny väska i höst? Sugen på en från Gucci? Säg i så fall hej till två nya väskälsklingar från Gucci! När vi packade upp dem för plåtning på ELLE-redaktionen eller på plats i studion var det som julafton (som det så ofta känns när vi packar upp vackra accessoarer ur silkespapper inför plåtningar!) En mjukt vaniljvit och en bubbelgumsrosa som drar mot hallonrött med rasslande kedjor. Modellen heter GG Marmont och båda har en perfekt storlek som passar både vardag och party.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

På visningen stylades den rosa väskan i en monokrom look från topp till tå i rosa: läppar, örhängen, handskar, bluffpäls, strumpbyxa och sandaletter. Garanterat en effektfull look som drar blickarna till sig.

Hos andra stora modehus ser vi också rosa väskor bland annat en liten modell signerad Miuccia Prada som är som ett litet konstverk…

Gucci
Väskor från 12 500 kr.
Gucci
Think pink hos Gucci! Lägg märke till knogjärnen med pärlor… Definitivt en ny accessoar för säsongen. Färgade strumpbyxor gör en stark comeback!
Annons
Prada
En liten drömväska från Prada – som hämtad ur en skattkista! Hur söt?

foto Stefan Segolson, Imaxtree

Annons