Artikeln innehåller reklamlänkar

Shopping: 11 snygga ryggsäckar att köpa 2019

26 mar, 2019 
Shopping: Snygga ryggsäckar 2019
Smart och praktisk, javisst. Men en ryggsäck kan vara så mycket mer än så. Det finns många snygga modeller i butik just nu, här är våra favoriter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Underlätta vardagssläpandet mellan jobbet, gymmet och hemmet med en ryggsäck – utan att tappa stilen. Avskalat, trendigt, smidigt och snyggt. Kan det bli bättre? ELLE listar elva favoriter du kan köpa just nu.

1. Klassisk ryggsäck i ny konsttappning, Fjällräven

Kånken art landscape
Kånken Art Landscape.
Kånken art, fable
Kånken Art Fable.

Den klassiska och internationellt älskade Kånken har fått ett nytt utseende och i mars släpptes specialutgåvan Kånken Art, ett samarbete mellan Fjällräven och konstnärerna Cecilia Hikkilä och Erik Olovsson, som designat en varsin specialutgåva. Kånken Art med Erik Olovssons tryck Spring landscape och Summer landscape finns att köpa här (reklamlänk) och Kånken Art med Cecilia Heikkiläs tryck Blue fable och Green fable finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

2. Puderbeige ryggsäck/totebag, Sandqvist

Ryggsäck, Sandqvist

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Smidig och stilren ryggsäck i modellen Marta från Fusion-serien. Väskan fungerar även som en totebag tack vare sina avtagbara remmar och är tillverkad av 100 procent återvunnet, puderbeige nylon och vita läderdetaljer. Finns även i svart. Finns att köpa här. (reklamlänk)

3. Gul ryggsäck med spänne, Rains

Gul ryggsäck från Rains

Backpack från Rains har blivit näst intill en klassiker, mycket tack vare sin tidlösa och minimalistiska design och den matta, vattenresistenta ytan. Ryggsäcken finns även i svart, mörkblått, armygrönt och grått. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

4. Svart ryggsäck med logga, Ellesse

Svart ryggsäck från Ellesse

Svart ryggsäck med rymligt ytterfack med den klassiska loggan på. Reglerbara och vadderade axelband för extra komfort. Finns att köpa här. (reklamlänk)

5. Kamouflagemönstrad ryggsäck, Eastpak

Camoryggsäck Eastpak

Ryggsäcken Padded Pak’r från Eastpak har ett kamouflagemönster i gröna toner, ett smidigt ytterfack samt två reglerbara axelband. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

6. Grön ryggsäck i vaxad canvas, Granit

Väska i grön vaxad canvas, granit

Ryggsäck för alla tillfällen i en okomplicerad och avskalad design. Ytan är av grön, vaxad canvas och har detaljer i läder. Finns att köpa här. (reklamlänk)

7. Ryggsäck med flätade detaljer, Adidas

Ryggscäk med flätade detaljer från Adidas

Streetsnygg ryggsäck med flera fack, perfekt för busskort, nycklar och annat du behöver komma åt snabbt och smidigt utan, att behöva rota igenom alla saker. Ryggsäcken har flätade detaljer som gör den vardagssnygg och inte bara användbar påväg till träningen. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

8. Nylonväska i påsmodell, Karl Lagerfeld

Ryggsäck i påsmodell, Karl Lagerfeld

Stilren väska i påsmodell med dragsko, handtag, flera fack och Karl Lagerfeld som illustration i svartvitt. Finns att köpa här. (reklamlänk)

9. Toppmatad rosa ryggsäck, Nike

Rosa topladdad ryggsäck från Nike

Rosa och anpassningsbar ryggsäck med så kallad top loading-design gör att du kan fylla den med allt du kan tänkas behöva utan några större problem. Passar såväl att ta till gymmet, som till jobbet. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

10. Leopardmönstrad ryggsäck, Day Birger et Mikkelsen

Leopardmönstrad ryggsäck

Mönstrad ryggsäck med ytterfack samt två öppna fack på sidorna, utmärkt för exempelvis vattenflaskan. Ryggsäcken är av leopardmönstrad polyester. Finns att köpa här.

11. Röd ryggsäck med läderdetaljer, Sandqvist

Vilda ryggsäck i rött, Sandqvist

Mindre ryggsäck i röd bomullscanvas och med svarta läderdetaljer. Ryggsäcken Vilda stängs med ett spänne och har ett dolt ytterfack för småsakerna. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Mer shopping på ELLE:

Vårens trendigaste kappa: Här är 12 perfekta trenchcoats du kan köpa i butik nu

16 snygga och trendiga armyjackor du kan köpa just nu

Här är de trendigaste jeansen just nu – ELLE listar 17 favoriter i vår

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons