Så bär du bäst den blå skjortan

23 mar, 2016 
AvJosephine Aune
En blå skjorta är ett måste i vårgarderoben. Och denna säsong är den trendigare än någonsin – helst i en oversize-modell.
Annons

Ett tidlöst plagg som passar året om. Den krispiga eller mjuka skjortan i en ljust blå nyans är perfekt att ta till när du inte riktigt vet vad du ska ha på dig, men vill känna dig välklädd och bekväm.

En stilkombo vi gillar extra mycket just nu är en blå skjorta och en snygg svart väska. Den ljusblå skjortan är fin att styla med neutrala toner som beige, brunt, svart, vitt och även ton i ton med mörkblått.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

TIPS: Ont om tid på morgonen? Fukta skjortan kvällen innan med hjälp av en vattensprayflaska och låt den hänga över natten i badrummet.

Annons