Artikeln innehåller reklamlänkar

Romantiska brudklänningar med öppen rygg

18 mar, 2021 
AvIda Gustafsson
brudklänning öppen rygg
På jakt efter bröllopsklänning? Finns det något finare än brudklänningar med öppen rygg? Vi listar våra favoriter för bröllopssäsongen!
Annons
Stjärnornas bröllopsklänningar - som vi minns lite extraBrand logo
Stjärnornas bröllopsklänningar - som vi minns lite extra

Efter att många brudpar 2020 fick skjuta fram sina bröllop och downsizea dem är det många brudpar som planerar för ett mindre utomhusbröllop för sommaren eller hösten 2021. Och när det kommer till brudklänning, då är det inte lätt att hitta rätt.
Det är mycket som ska stämma när den perfekta klänningen ska köpas och det finns mycket att välja på.

Brudklänning med öppen rygg

Brudklänningar med öppen rygg har är ett elegant val och det finns det många olika modeller att välja mellan. Djupt skurna, spetsklädda eller med kors i ryggen. Vad passar dig bäst? Här tipsar vi om våra favoriter när det kommer till romantiska brudklänningar med öppen rygg.

1. V-ringad med spets

Brudklänning Ida Sjöstedt

En vacker klänning från Ida Sjöstedt i spets med kort ärm och spetskantad v-ringning i ryggen. Klänningen passar perfekt som brudklänning. (reklamlänk)Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons

2. Djupt v-ringad rygg

brudklanning joelle

En enkel siluett med djup v-ringning baktill. Vacker brudklänning med klockad ärm från Joelle. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

3. Vacker spets

Vacker rygg brudklänning

Leone Dress från By Malina är en klassisk brudklänning. En vackert öppen rygg med spets på sidorna som ger ett romantiskt intryck. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons

4. Spetsklädd rygg

brudklänning moments new york

Klänningen från Moments New York har en fin v-ringning i ryggen och långa genombrutna spetsärmar. (reklamlänk)Här kan du köpa den. (reklamlänk)

5. Öppen rygg och volanger

By Malina brudklänning

Den här drömmen från By Malina är v-ringad baktill och har ett härligt svall tack vare de fina volangerna. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons

6. Sjöjungfrumodell med öppen rygg

brudklänning zetterberg couture

En härlig bröllopsklänning i lätt sjöjungfrumodell i ett lätt stretchigt tyg för bästa passform, från Zetterberg Couture med en vacker djup öppning i ryggen. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

7. Figurnära brudklänning

brudklänning joelle

Stilren elegans i denna klänning från Joelle med figursydd överdel med smala axelband och en kjol med tyngd och vackert fall. Vill du dessutom ha en djup ringning i ryggen är den här perfekt. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons

8. Korsade band

brudklänning öppen rygg make way

Spetsklänningen från Make Way har tunna axelband som korsas och knyts i ryggen, på så sätt kan du själv anpassa längden på banden efter dina egna mått. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

9. Figursydd

Alessia gown By Malina

Ballongärmar, figursydd, spets och djupt ringad fram och bak. Alessia Gown från By Malina har verkligen allt. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons

10. Vacker siluett

Brudklänning i tyll

En söt klänning från Chiara Forthi med dekorerad spets och v-ringad rygg, som ger en underbar siluett. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

11. Kortärmad brudklänning

By Malina Juliet gown

Är du sugen på en klänning med vintage-feeling är Juliet Gown från By Malina perfekt. Vacker spets med v-ringning både bak och fram samt en underkjol i spets och överkjol i tyll. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons

12. Enkel ringning

brudklänning chiara forthi

En enkel, men vacker klänning från Chiara Forthi. Söta spetsdetaljer och en djup ringning bak i ryggen. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

13. Brudklänning i tyll och spets

Estelle Gown by Malina brudklänning

Estelle gown från By Malina är en stilsäker dröm i tyll och spets med sin skira look. Den djupa ringningen i ryggen ger verkligen klänningen lite edge och är snygg för ett utomhusbröllop. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons

14. Blommig rygg

Rosa brudklänning

Om du vill har en klänning som inte är vit, då är denna rosa dröm från Zetterberg Couture ett alternativ. Med vacker djup ringning i ryggen och söta blommor. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

15. Stilren brudklänning

brudklänning YAS

En vacker och stilren klänning från Y.A.S i med djup v-ringning i ryggen och ett litet släp med vackert fall. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons

16. Romantiskt blommigt

Ida Sjöstedt brudklänning
brudklänning YAS

Brudklänning från Y.A.S med söta blomapplikationer att säga ja i. Enkel med tunnare axelband och markerad midja. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons