Artikeln innehåller reklamlänkar

Romantiska brudklänningar med öppen rygg

brudklänning öppen rygg

På jakt efter bröllopsklänning? Finns det något finare än brudklänningar med öppen rygg? Vi listar våra favoriter för bröllopssäsongen!
18 mars, 2021
Slå på ljud

Efter att många brudpar 2020 fick skjuta fram sina bröllop och downsizea dem är det många brudpar som planerar för ett mindre utomhusbröllop för sommaren eller hösten 2021. Och när det kommer till brudklänning, då är det inte lätt att hitta rätt.
Det är mycket som ska stämma när den perfekta klänningen ska köpas och det finns mycket att välja på.

Brudklänning med öppen rygg

Brudklänningar med öppen rygg har är ett elegant val och det finns det många olika modeller att välja mellan. Djupt skurna, spetsklädda eller med kors i ryggen. Vad passar dig bäst? Här tipsar vi om våra favoriter när det kommer till romantiska brudklänningar med öppen rygg.

1. V-ringad med spets

En vacker klänning från Ida Sjöstedt i spets med kort ärm och spetskantad v-ringning i ryggen. Klänningen passar perfekt som brudklänning. (länk till Na-kd)Här kan du köpa den. (länk till Adtraction)

2. Djupt v-ringad rygg

En enkel siluett med djup v-ringning baktill. Vacker brudklänning med klockad ärm från Joelle. Här kan du köpa den. (länk till Ellos)

3. Vacker spets

Leone Dress från By Malina är en klassisk brudklänning. En vackert öppen rygg med spets på sidorna som ger ett romantiskt intryck. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

4. Spetsklädd rygg

Klänningen från Moments New York har en fin v-ringning i ryggen och långa genombrutna spetsärmar. (länk till Bubbleroom)Här kan du köpa den. (länk till Adtraction)

5. Öppen rygg och volanger

Den här drömmen från By Malina är v-ringad baktill och har ett härligt svall tack vare de fina volangerna. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

6. Sjöjungfrumodell med öppen rygg

En härlig bröllopsklänning i lätt sjöjungfrumodell i ett lätt stretchigt tyg för bästa passform, från Zetterberg Couture med en vacker djup öppning i ryggen. Här kan du köpa den. (länk till Bubbleroom)

7. Figurnära brudklänning

Stilren elegans i denna klänning från Joelle med figursydd överdel med smala axelband och en kjol med tyngd och vackert fall. Vill du dessutom ha en djup ringning i ryggen är den här perfekt. Här kan du köpa den. (länk till Nelly.com)

8. Korsade band

Spetsklänningen från Make Way har tunna axelband som korsas och knyts i ryggen, på så sätt kan du själv anpassa längden på banden efter dina egna mått. Här kan du köpa den. (länk till Bubbleroom)

9. Figursydd

Ballongärmar, figursydd, spets och djupt ringad fram och bak. Alessia Gown från By Malina har verkligen allt. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

10. Vacker siluett

En söt klänning från Chiara Forthi med dekorerad spets och v-ringad rygg, som ger en underbar siluett. Här kan du köpa den. (länk till Bubbleroom)

11. Kortärmad brudklänning

Är du sugen på en klänning med vintage-feeling är Juliet Gown från By Malina perfekt. Vacker spets med v-ringning både bak och fram samt en underkjol i spets och överkjol i tyll. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

12. Enkel ringning

En enkel, men vacker klänning från Chiara Forthi. Söta spetsdetaljer och en djup ringning bak i ryggen. Här kan du köpa den. (länk till Bubbleroom)

13. Brudklänning i tyll och spets

Estelle gown från By Malina är en stilsäker dröm i tyll och spets med sin skira look. Den djupa ringningen i ryggen ger verkligen klänningen lite edge och är snygg för ett utomhusbröllop. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

14. Blommig rygg

Om du vill har en klänning som inte är vit, då är denna rosa dröm från Zetterberg Couture ett alternativ. Med vacker djup ringning i ryggen och söta blommor. Här kan du köpa den. (länk till Bubbleroom)

15. Stilren brudklänning

En vacker och stilren klänning från Y.A.S i med djup v-ringning i ryggen och ett litet släp med vackert fall. Här kan du köpa den. (länk till Nelly.com)

16. Romantiskt blommigt

Brudklänning från Y.A.S med söta blomapplikationer att säga ja i. Enkel med tunnare axelband och markerad midja. Här kan du köpa den. (länk till Ellos)