Artikeln innehåller reklamlänkar

Nu är partytoppen är tillbaka – kolla in ELLEs favoriter!

19 okt, 2018 
AvJenny Fredriksson
Det som är så kul med trender är att de kommer och går. Nu har en riktig favorit från början av 2000-talet kommit tillbaka. Säg hej till partytoppen – högaktuell vintern 2018! Spana in den enklaste genvägen till en het partylook.
Annons

ELLE guidar dig till vinterns härligaste och snabbaste quick fix till festen: partytoppen. Plagget ska ha det lilla extra i form av ett kul mönster eller ett festligt material. Den får mer än gärna vara paljett eller spetsprydd – och vips så är man klar!

Det var en viktig del av succén förra gången den var aktuell. Då matchade man den gärna med svindyra designerjeans, gärna utställda och det funkar nu också. Men testa också att matcha med sammets- eller paljettbyxor och glittriga örhängen för en maxad, cool och modern partylook!

Här shoppar du de snyggaste partytopparna just nu:

Blå singoallatopp Caroline Constas.

Singoallatopp, Caroline Constas.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons
Prickig bustiertopp av Bustiertopp, 4 000 kr, Johanna Ortiz/mytheresa.com.
Bustiertopp, Johanna Ortiz.

 

 

Stjärntopp, Ida Sjöstedt.
Stjärntopp, Ida Sjöstedt.

 

Svart spetsblus Ida Sjöstedt.
Spetsblus, Ida Sjöstedt.
Annons
Paljetttröja i silver från lindex
Paljetttröja, Lindex.
Volangtopp från Rosie Assoulin

Volangtopp, Rosie Assoulin.

Rosie Assoulin är en ung, up and coming amerikansk designer som har jobbat hos Oscar de la Renta och Lanvin, med en fantastisk förmåga att designa plagg som är både skulpturala och feminina. Plaggen är riktiga showstoppers utan motsvarighet!

Annons
Svart blus från Nelly.
Blus,  Nelly.
Vit blus från Johanna Ortiz.
Blus, Johannna Ortiz.
Partytopp med spets från Ellos.
Partytopp med spets, Ellos.
Annons
Svart blus ved volangärmar från Nelly.
Partytopp, Nelly.

Så här stylar du partytoppen:

Alla former av byxor är ursnyggt att styla med partytoppen! Satsa på den modell som passar dig bäst eller ta ut svängarna lite grann. Partytoppen funkar finemang under en skräddad smokingkavaj om du vill höja modegraden en smula.

Rosie Assoulin.
Gianbattista Valli.
Annons
Rosie Assoulin

Maffiga örhängen är fortfarande superheta och bidrar på ett enkelt sätt till att skapa partydrama. Kedjorna har fina budgetalternativ i olika färger och utföranden.

Annons

Foto Imaxtree.

Läs mer:

Annons