Artikeln innehåller reklamlänkar

Sommarens trendigaste plagg är kaftanen – här klickar du hem ELLEs favoriter

02 jun, 2017 
AvJenny Fredriksson
Sommarens trendigaste klänningsmodell alla kategorier är kaftanen, gärna härligt mönstrad. ELLE har valt ut 5 stycken favoriter – redo att klicka hem redan i dag.
Annons

Alla produkter är valda av ELLE. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Lång och flygig och gärna i ett härligt mönster – så ska sommarns hetaste klänning se ut. Kaftanen har bubblat som ett härligt semesterplagg under några sommarsäsonger och är en självklar del av semestergarderoben. Den är ett perfekt plagg på att slänga på sig över en bikini eller baddräkt på stranden och i stan kan man lätt använda den som en läcker kappklänning och ha ett linne och tunna byxor under.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

 

Annons

 

Annons
Annons
Innehåller annonslänkar