Moderedaktören väljer plagg i höstens it-färg

17 sep, 2015 
AvJenny Fredriksson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Elles moderedaktör Jenny Fredriksson är besatt av benvitt – väljer crème de la crème som höstens trendigaste färgfavorit.

Just den här mjuka nyansen av vitt spanar vi in på de allra hetaste visningarna i Paris som Louis Vuitton, Stella McCartney, Hermès , Céline och Chloé. Tack och lov har kedjorna urbra budgetalternativ – gå in på Cos, Esprit, Mango och River Island för snabb modeuppdatering.

Danska Ganni gjort den ultimata benvita tröjan som vi älskar. Det är en enkel och lättburen nyans av vitt som passar vårt skandinaviska ljus och klimat perfekt. Ett mjukt alternativ för oss som har svårt för det väldigt svårburna helvita. Men det är däremot superfint att bryta av med en krispigt vit skjorta mot en crèmefärgad kappa. Matchar gärna med röda läppar för att få en kvinnlig touch på det hela.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Mer höstshopping från ELLE:

Bli höstsnygg i moderedaktör Josephines gråa favoritkappor >

Beige höstkappa – moderedaktören Jennys värmande val i höst >

Klicka in på bildspelet för att se moderedaktören Jenny Fredrikssons nya favoritfärg:

Mer höstshopping från ELLE:

Bli höstsnygg i moderedaktör Josephines gråa favoritkappor >

Beige höstkappa – moderedaktören Jennys värmande val i höst >

Annons