Har du koll på sommarens it-solglasögon?

07 jun, 2016 
AvJenny Fredriksson
Vi har gjort ett trendnedslag på ELLEs moderedaktion och avslöjar vilka som är sommarens hetaste solglasögon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I spetsen för Ray Ban-trend på ELLEs redaktion går modeassistent Sara Möller och digital redaktören Lisa Segerson.

Glöm dina älskade pilotbågar, nu har vi en ny darlings i stan. Vi har spanat in it-solglasögonen från Ray Ban som sitter på var och varannan näsa i modebranschen. De funkar precis lika bra både på tjejer och killar.

Deras modell ”Round metal classic” är inspirerad av 60-talets stora ”counter culture” (hippierörelsens finare akademiska namn). Bågarna är redan en riktig sommarplåga på bästa sätt och kommer i olika färger och material. Men det är  guldmetallic-skalmen med mörkt glas som är absolut hetast. De kostar mellan 1 550 kr till 1 750 kronor beroende på utförande.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Ray Ban grundades år 1937 av det amerikanska flygvapnet för att utveckla ett par bågar till stridspiloter för att underlätta och se bättre i cockpit. Därifrån kommer den klassiska pilotmodellen, som på något har blivit en standard för pilotbågarna. Nu för tiden kan vi räkna med att varumärket levererar sommarens hetaste bågar.

Här kan du klicka hem glasögonen: http://www.ray-ban.com/sweden/sunglasses/round-style/clvhttp://RAY–BAN

LÄS OCKSÅ: Streetstyle: så matchar du dina solglasögon

Foto: Beata Holmgren / Studio Emma Svensson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons