Gina Tricot samarbetar med sportjätten Puma

05 jul, 2018 
AvJohanna Lejon
Gina Tricot samarbetar med PUMA.
Gina Tricot fortsätter utmana och tar nu varumärket till nästa nivå, denna gång med fokus på sport fashion. I sommar lanseras nya samarbetet med tyska sportjätten Puma. Detta blir första gången som modekedjan säljer ett externt varumärke i butik och online.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Gina Tricot fortsätter överraska och utmanar nu med ännu fler spännande projekt. Nu tar modekedjan nästa steg och gör en helt ny take på samarbeten genom att inleda ett collab med sportjätten Puma. För första gången kommer Gina Tricot erbjuda kunden en kollektion från ett externt varumärke. Utvalda plagg och sneakers med starkt sport fashion-fokus, där majoriteten av produkterna hämtas från kollektionen som frontas av Pumas power girl och kampanjansikte, Selena Gomez.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Vi är jättestolta över samarbetet med Puma! Sportmodet är starkare än någonsin och självklart vill vi kunna erbjuda vår tjej det hon vill ha. Att Puma väljer att satsa på detta genom att sälja kollektionen i våra butiker känns verkligen mitt i prick för vår målgrupp, säger Magnus Månsson, vd Gina Tricot.

En blandning av sport, lifestyle och mode

Kollektionen andas en mix av sport, lifestyle och mode, något som Puma är kända för i sina produkter. Detta gör att plaggen passar både den träningsintresserade kunden och tjejen som helt enkelt älskar sportrenden.

Annons

– Samarbetet med Gina Tricot är helt rätt, och extra spännande att vara det första externa varumärket i deras butiker. Vi upplever en hög efterfrågan för vår Womens kollektion och DO YOU kampanjen med Selena Gomez är som gjord för den gemensamma målgruppen. Nu ser vi verkligen fram emot att rulla ut kampanjen tillsammans med Gina ́s härliga team, säger Rutger Hagstad, Head of Marketing, Puma Nordic.

Kampanjen Gina Tricot <3 PUMA kommer finnas tillgänglig i utvalda Gina Tricot-butiker och online på ginatricot.com med försäljningsstart den 26:e juli 2018.

Foto Gina Tricot

Läs mer:

Grattis beautyälskare! Nu inleder Gina Tricot ett samarbete med Sephora

Anine Bing gör designsamarbete med Gina Tricot – här shoppar du alla plagg

Gina Tricot och Aim´n släpper träningskollektion ihop!

Annons