Artikeln innehåller reklamlänkar

Fixa det ultimata drinkbordet till nyår

25 dec, 2017 
AvCassandra Lindblom
Är du redo att ta nyårsfirandet till nästa nivå? Det är vi. I år är året du ska investera i genomtänkta detaljer och skapa en hemmabar som du bara drömt om tidigare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är du trött på halvdana nyårsfester som dör ut efter tolvslaget och inte ger dig så mycket mer än en lätt vinhuvudvärk dagen efter? För att motverka den årliga ”nyår är överskattat”-känslan, i stället för att backa, gör tvärtom och lyft stämningen på hemmafesten genom att skapa en egen hemmabar och pynta den med roliga detaljer. Varva enkla detaljer som papperbehållare för popcorn med mer avancerade inslag som en stor champagnekylare, en whiskykaraff eller varför inte en hel popcornmaskin? Go all in och vi lovar att kvällen kommer att överraska dig till det bättre.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Här är våra bästa tips på roligt pynt till baren. 2018 we are ready for you!

ballonger silver 2018

Ballonger från Lagerhaus (reklamlänk) med siffrorna 2,0,1 och 8 (reklamlänk) för att fira in det nya året. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
shaker set

Ingen bar är komplett utan en snygg shaker. Stilrent cocktailkit från Kitchen Craft (reklamlänk). Läs mer och köp här (reklamlänk).

meny tavla svarta bokstäver

Lista kvällens drinkar på en trendig menytavla från House Doctor (reklamlänk). Perfekt för hemmabaren! Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
no dancing tables affisch

En uppmaning till gästerna i form av en affisch från Lagerhaus (reklamlänk) med texten ”No dancing except on tables”. Läs mer och köp här (reklamlänk).

stor champagnekylare silver

Ingen nyårsfest utan champagne! Stilren stor champagnekylare från Table Top Stories (reklamlänk) i rostfritt stål. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
drinkvagn guld mässing

Drinkvagn från Ellos Home (reklamlänk) i mässing. Fin inredningsdetalj resterande del av året likaså. Läs mer och köp här (reklamlänk). Finns även i mer stilren design här (reklamlänk).

set flra olika glas

Passa på att köpa matchande glas till budgetpris – om något går sönder. 18 vinglas i olika utföranden från Åhléns (reklamlänk) för bara 299 kronor. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
skylt trä lagerhaus

Set med sex skyltar från Lagerhaus (reklamlänk) som guidar gästerna dit de ska. Läs mer och köp här (reklamlänk).

ishink fest köpa

Ishink från Sagaform (reklamlänk) – viktigt för perfekta drinkar. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
moscow mule mugg

Servera trenddrinken moscow mule på rätt sätt! Kopparmuggar från Dorre (reklamlänk), läs mer och köp här (reklamlänk).

popcornbägare köpa

Popcorn i kartongbägare från Lagerhaus (reklamlänk) blir både uppskattat som snacks och ett snyggt inslag. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
popcornmaskin retro

Överkurs: dekorera baren med en popcornmaskin från Champion Electronics (reklamlänk) i retrostil. Läs mer och köp här (reklamlänk).

blender philips bäst i test

Imponera på gästerna med mer avancerade isdrinkar genom att mixa allt i en blender (den här från Philips (reklamlänk), till exempel). Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
karaff whisky glas billiga

Ingen bar utan karaff och whisky! Set med två glas från Nachtmann (reklamlänk). Läs mer och köp här (reklamlänk).

papperssugrör svart vita

Snygga sugrör i papper från Clas Ohlson (reklamlänk) till drinkarna. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Läs mer:

Årets lyxigaste nyårsklänning – så stylar du den

10 festliga och bekväma skor vi skulle älska att bära på nyårsafton

Bartenderns val: 3 godaste drinkarna till nyårsfesten

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons