Årets snilleblixt är refill för doftljus

02 apr, 2016 
AvJenny Fredriksson
Candelize med grundarna Charlotte Lusiak & Elsa Andrén har verkligen uppfunnit något som får oss doftljusnördar att jubla.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

De har med sitt nystartade varumärke Candelize lanserat den fantastiska idéen – ett refill-doftljus. Du köper helt enkelt en förpackning med vax som du sedan smälter i micron eller i ett vattenbad. När detta är gjort häller du över det smälta vaxet i ett valfri behållare och sätter den medföljande veken på plats. Violà, så är ljuset klart!

– Vi fick idén efter att ha räknat alla tomma doftljuskärl hemma och kommit fram till att vi hade över 48 stycken. Men efter att ha skannat av marknaden insåg vi att vi var tvungna att uppfinna produkten först. Vi använder bara de finaste råvarorna. Bland annat kommer vaxet från Amerika och vekarna kommer från Tyskland. Resten av tillverkningen görs i vår fabrik här i Stockholm, säger Malin Andrén.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Refill-ljusen kommer i sex olika dofter och kostar 169 kronor. Du kan köpa ljusen här från och med 6 april!

Ljusen kommer även att finnas tillgängliga på NK och Posh Living.

Candelizes Charlotte Lusiak, till vänster & Elsa Andrén till höger.

Så här ser förpackningen ut. Dramatic Cologne är det svenska dofthusets bästsäljare.

 

 

 

Missa inte: Grand Hôtel lanserar doftljus med champange

Annons