Artikeln innehåller reklamlänkar

15 rosa klänningar till brudtärnan

rosa klänningar till brudtärnan

Bröllopssäsongen närmar sig och och det är inte bara brudklänning som ska bestämmas. Vi tipsar om 15 rosa klänningar till tärnan!
23 januari, 2020

Nu stundar årets festligaste säsong, bröllopssäsongen. Många är på jakt efter den perfekta klänningen. Vare sig du är gäst, brud eller brudtärna finns det mycket att välja mellan och det är inte helt lätt att ta ett beslut. Rosa är vårens färg och har varit trendig under flera säsonger, men känns alltid passande på brudtärnan. Vi har därför valt ut några favoriter för er att inspireras av.

15 rosa klänningar till brudtärnan

1. Vacker spets i ryggen

Den här klänningen från NLY eve är sval, enkel och vacker. Den har en plisserad kjol och hög slits framtill. Här kan du köpa den (länk till Nelly.com).

2. Elegans med volanger

Elegant och stilig klänning från By Malina. Taylor dress har öppen rygg och volanger på baksidan av kjolen. Här kan du köpa den (länk till butik).

3. Dansk design

Från Samsøe & Samsøe kommer denna rosa dröm. Smala axelband framtill och vacker spets baktill. Här kan du köpa den (länk till butik).

4. Kort men ljuvlig

Hur söt är inte den här rosa klänningen från Cecilie Bahnsen? Med puffärmar och spets passar den perfekt på brudtärnan i sommar. Här kan du köpa den. (länk till butik)

5. Ljuvliga 3D-blommor

Den här underbara skapelsen från Ida Sjöstedt är bröllopsklänningarnas bröllopsklänning. Varför inte låta brudtärnan bära denna tylldröm med 3D-blommor! Här kan du köpa den (länk till butik).

6. Vackert ryggslut

Visa ryggen med denna ljuvliga klänning från Moments New York. Vacker knytning med sidenband. Här kan du köpa den (länk till butik).

7. Bohemisk chic!

För en bohemisk look kan du satsa på denna blommiga dröm av By Malina. Savannah dress passar verkligen alla kroppsformer och funkar lika bra till högklackat eller sandaler. Här kan du köpa den. (länk till butik)

8. Paljetter och pärlor

Cristian Koehlert har skapat denna magiska festklänning. Vackert fall med tre lager tyll och glittriga paljetter i toppen. Här kan du köpa den (länk till butik).

9. Plisserat hela vägen

En plisserad långklänning från Make way. Vacker och perfekt till brudtärnan. Här kan du köpa den (länk till butik).

10. Spets spets spets!

För den som älskar spets är Alessia dress från By Malina den perfekta klänningen. Vacker i sin enkelhet. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

11. Glittrig långklänning

Klänningen Cornelia från Moments New York har dubbla lager tyll i kjolen för extra volym. Glittriga paljetter och vackert dekorerad spets i toppen. Här kan du köpa den (länk till butik)!

12. Underbar kaftan

En härlig kaftan från By Malina som passar perfekt på brudtärnan när bröllopet har ett mer avslappnat tema. Här kan du köpa den (länk till butik).

13. Kort klänning i spets

Underbar kortklänning i spets och med volanger. En perfekt festklänning i sommar. Här kan du köpa den (länk till butik).

14. Vintageinspirerat

Både vågad och vacker urringning, i tyll dekorerad med pärlor. Från vintageinspirerade märken Needle & Thread. Här kan du köpa den (länk till butik).

15. Regnbågsfärgat långklänning

Bohemisk chic klänning från By Malina i underbara regnbågsfärger. Genomskinlig spets runt hals och arm. Här kan du köpa den (länk till butik).