Artikeln innehåller reklamlänkar

15 plånböcker att klicka hem direkt

Här kan du köpa trendiga plånböcker.

Investera i en snygg plånbok i höst! I butikerna finns mängder av varianter – allt från stora till små. Vi önskar oss en i färg!
20 augusti, 2018

I dag finns det många fina plånböcker och korthållare ute i butikerna och runt om på nätet. I och med att användningen av kontanter minskar, minskar också våra plånböcker. Du hittar många snygga korthållare och mini-plånböcker – hos såväl kedjorna som modehusen. Den ultimata lyxen om du frågar oss? Att kunna matcha plånboken med väskan!

TIPS! Om du fortfarande gillar att ha en större variant av plånbok – använd den också som clutch på fest!

Tillåt dig att sätta färg på tillvaron genom din plånbok, den finns en hel del härliga färger ute i butik nu som får oss att lysa upp av glädje – bara genom att titta på dem. Även om du inte är mycket för färg, överväg ändå en plånbok i en snygg poppande färg eller ett mönster för att sätta lite färg på tillvaron. Speciellt härligt är det nu, på hösten, då vi går mot mörkare tider i övrigt.

Spana in och klicka hem ELLEs favoriter redan nu

Puderrosa plånbok från H&M. Här kan du köpa den (länk till butik).

Röd plånbok från Hugo Boss. Här kan du köpa den (länk till butik).

Plånbok i silver från Balenciaga. Här kan du köpa den (länk till butik).

Ljusgul plånbok från H&M. Här kan du köpa den (länk till butik).

Rosa plånbok i manchester från Beck Söndergaard. Här kan du köpa den (länk till butik).

Gul plånbok från Texier. Här kan du köpa den (länk till butik).

För oss som inte behöver ha med halva livet i plånkan så funkar en korthållare bra, där får det viktigaste plats. Här är en från & Other Stories, finns att köpa här. (länk till butik)

Lyxplånka från från Balenciaga, för de som har så mycket pengar att de både kan ha dem i plånboken och spendera stora delar av dem. Skämt åsido – en dyrare plånbok kan kännas lite onödigt men å andra sidan är det något du använder varje dag. Finns att köpa här (länk till butik).

Finaste färgkombination just nu – rosa, rött och orange. Jag klickar gärna hem den här korthållaren från Marc Jacobs, finns att köpa här. (länk till butik)

Budgetval! Den här fina plånboken i skinn kommer från Weekday, finns även i flera andra nyanser. Finns att köpa här. (länk till butik)

Snygg och stilren plånbok från Acne Studios i svart skinn, finns också i armégrön, finns att köpa här. (länk till butik)

Variera dig med en rund variant från Cos. Fungerar lika bra för att hålla ordning på småprylar i väskan, kanske som komplement till en korthållare för att ha alla mynt i, finns att köpa här. (länk till butik)

Plånbok från Morris. Här kan du köpa den (länk till butik).

Vad detta är? En WALLET så klart. Inga missförstånd här inte. Plånbok från Off-White, finns att köpa här. (länk till butik)

Plånbok i brunt, klassiskt skinn från & Other Stories, med gulligt tryck (”Monnaie pour café & baguette”), finns att köpa här. (länk till butik)

 

Läs mer:

15 fina vardagsväskor att köpa inför hösten

12 snygga vinterjackor vi vill ha på oss på en gång 

10 riktigt bra (och snygga!) vinterskor – här klickar du hem dem