Röda mattan från American Music Awards – se bilder här

Halsey, Billie Eilish och Selena Gomez AMA 2019
Stjärnorna strålade ikapp när de prestigefulla priserna delades ut på American Music Awards 2019. Se de bästa bilderna och outfitsen här!
Annons

I natt var det dags att dela ut pris till de största namnen på de amerikanska musikscenerna. AMA 2019 gick av stapeln på Microsoft Theater i Los Angeles och leddes av Ciara.

Kvällens stora vinnare var Taylor Swift, som tog hem hela sex priser, bland annat årets album, årets artist – och decenniets artist! Billie Eilish tog hem priset för årets nya artist. Samtliga vinnare hittar du här.

Bilder från röda mattan på American Music Awards 2019

Billie Eilish
Billie Eilish
Annons

En av de största snackisarna var såklart Billie Eilish och hennes Burberryrutiga look matchad med chunky sneakers och blingig kepsslöja.

Annons
Selena Gomez
Selena Gomez

Selena Gomez i kort limegrön Versaceklänning som framhävde kurvorna. Med klänning, matchande klackar och smycken som tog för sig valde hon en enkel frisyr och stilren makeup. Stjärnan hade också äran att öppna galan med sitt nummer.

Taylor Swift
Taylor Swift

Taylor Swift vann pris iförd en glittrande olivgrön klänning med vackert fall från Julien Mac Donald. Även Taylor Swift satsade på naturligt svall med en sned, halv hästsvans. Den modiga slitsen matchades med höga stövlar.

Heidi Klum
Heidi Klum och Tom Kaulitz

Heidi Klum (här med maken Tom Kaulitz) var strålande snygg i kortkort Monsoori med silverglittrig överdel och fjäderprydd kjol. Matchande klackar och sextiotals-chich look på hår och makeup blev pricken över i.

Annons
Ciara
Ciara

Ciara var snygg i en blå Balmain-outfit och ett rejält smycke istället för topp.

Christina Aguilera
Christina Aguilera

Christina Aguilera sparade inte på krutet i sin Jean Paul Gaultier-kreation med slöja, kaxigt fyrkantiga axlar och riktigt chunky bälte.

Halsey
Halsey

Halsey fångade uppmärksamhet i milda blommor och volanger från Marc Jacobs och matchande ögonskugga med bleka bryn.

Annons
Carrie Underwood
Carrie Underwood

En annan som verkligen strålade var countrystjärnan Carrie Underwood i en lila paljettklänning från Stello med hög slits och djup ringning. Men det som verkligen lyfte klänningen det lilla extra var den svepande capen över ena axeln – och så klart de guldfärgade platåskorna.

Kesha
Kesha

Kesha valde Versace från topp till tå.

Dua Lipa
Dua Lipa

 

Annons
Tyra Banks
Tyra Banks

 

Kelly Osbourne
Kelly Osbourne

 

Jameela Jamil
Jameela Jamil

Bild: TT

Annons

Läs mer: 

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar