Vigårda ger bort gratis hamburgare

Vigårda ger bort gratis hamburgare

Gratis hamburgare? Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är precis vad stjärnkocken Melker Andersson delar ut när hans hamburgerkedja Vigårda slår upp portarna till sin sjunde restaurang.
18 oktober, 2016
Vigårda delar ut gratis hamburgare!

Vigårda delar ut gratis hamburgare!

Nu på torsdag den 20 oktober kan du får en gratis hamburgare, packad med cheddarost och bacon, när stjärnkocken Melker Andersson öppnar ny restaurang i Stockholm.

Hans hamburgerrestaurang Vigårda ynglar nämligen av sig ännu en gång och slår upp portarna till kedjans sjunde restaurang på Vasagatan 14 i Stockholm. Med anledning av det bjuder de på hamburgare mellan 11-20 på torsdag den 20 oktober.

– Nu är det äntligen dags, säger krögaren och restaurangchefen Johnny Johansson till ELLE mat & vin.

Hamburgarna kommer levereras i en box tillsammans med pommes frites och dipsås och det finns inget krav på att köpa något för att få en burgare.

– Du kan verkligen bara gå in och ta med dig en låda, vi räknar med att folk tar med sig tillbaka till kontoret. Det här är ju lite för att sätta adressen på kartan.

Finns det något för vegetarianer också?

– Ja vi har ett vegetariskt och ett glutenfritt alternativ också. Och sen finns ju hela övriga menyn att tillgå men då får man ju betala för det.

Alltså:

Gratis hamburgare

Vasagatan 14, Stockholm

Torsdag den 20/10, klockan 11-20.

Vi ses där!