Nu lanseras Uber Eats i Göteborg

Trött på den gamla vanliga hemkörningspizzan? Uber Eats har redan gjort succé i Stockholm och nu är det dags för göteborgarna att få riktig restaurangmat levererad direkt till dörren.
17 oktober, 2018
Nu lanseras Uber Eats i Göteborg.

Nu lanseras Uber Eats i Göteborg.

Uber Eats är en av de tjänster som på senare år poppat upp för att erbjuda hemleverans av mat från dina favoritrestauranger. Hittills har Uber Eats bara funnits i Stockholms innerstad men nu blir det ändring på det. Den 17 oktober 2018 utökar företaget sin marknad och lanserar tjänsten även i Göteborg.

Vanliga kedjor och lokala restauranger

Bland utbudet kommer utöver vanliga kedjor som Max Hamburgare och Vapiano även att finnas lokala restauranger som Lasse på Heden, Werners Bistro och Burgersson.

– Vi är väldigt glada att äntligen kunna lansera Uber Eats i Göteborg, som andra stad i Sverige. Under de senaste åren har Uber Eats vuxit till en av världens största matleveranstjänster, som strävar efter att bistå med en snabb och pålitlig tjänst med kundupplevelsen i fokus. Den digitala matleveransmarknaden i Sverige är fortfarande i ett tidigt stadie och vi hoppas att våra tekniksatsningar kommer accelerera utvecklingen i branschen, säger Bodil Sidén, kommunikationsansvarig på Uber i Norden.

Så här går det till:

  1. Ladda ner appen Uber Eats eller gå in på www.ubereats.com. Har du redan ett Uber-konto kan du logga in med samma uppgifter.
  2. Ange leveransadress, välj maträtt och klicka beställ.
  3. Spåra din leverans i appen från restaurangen till din dörr.

Läs också: Här kan du få hemkörning från Systembolaget