McDonald's börjar med hemkörning

03 maj, 2018 
AvSofia Börjesson
McDonald's börjar med hemkörning genom Uber Eats.
Från och med torsdagen den 3 maj kan du äntligen beställa hemkörning av hamburgare från McDonald's! Nu lanserar nämligen Uber Eats tjänsten McDelivery i Sverige.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hamburgerkedjan McDonald’s har slagit sina påsar ihop med Uber Eats för att kunna erbjuda hemkörning av hamburgare och annat, något som redan finns i bland annat Storbritannien och Frankrike under namnet McDelivery.

Utvalda restauranger i Stockholm

Enligt McDonald’s har gästerna länge efterfrågat hemkörning, och från och med den 3 maj kan åtminstone stockholmarna skatta sig lyckliga. Till en början kommer nämligen McDelivery bara att finnas på utvalda restauranger i huvudstaden. De McDonald’s som är först ut med tjänsten är: Vasagatan, Kungsgatan 4, S:t Eriksgatan, Folkungagatan, Globen och Solnavägen.

Men redan om två veckor kommer antalet restauranger med McDelivery att utökas, den 17 maj kommer tjänsten även till Centralen, Sergelgatan, Hötorget, Regeringsgatan, Karlaplan, Hornsgatan, Slussen, Götgatan och Liljeholmen.

Öppettider:

Du kommer dock inte att kunna beställa hem ditt fyllekäk klockan 02 på natten eftersom öppettiderna inte följer McDonald’s utan Uber Eats, vilka är klockan 11-23, alla dagar i veckan.

Läs också: 10 märkliga saker du inte visste om McDonald’s

Ronald McDonald är McDonald’s maskot.
Ronald McDonald är McDonald’s maskot. Foto: Shutterstock

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons